Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tölthetnék együtt az időt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tölthetnék együtt az időt?

Figyelt kérdés
A barátommal szeretnénk együtt lenni, de a plázázásnál mindig megragadunk. Már mindketten unjuk. Mit lehetne még ilyenkor csinálni, már kezd hideg is lenni, nem kellemes odakint. Esetleg valami ötlet? Egymás lakására nem tudunk menni sajnos :(
2011. okt. 11. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Wellness hétvége
2011. okt. 11. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk, ez így annyira nem járható út :) de határozottan jól esne :P
2011. okt. 11. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Menjetek kocsmázni...
2011. okt. 11. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
plázázik a barátod?-.-" nem lehet túl férfias csávó... gondolom 1 rózsaszín pólós disco szökevény
2011. okt. 11. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:

"rózsaszínpólós diszkószökevény" ezen jót nevettem,köszi!:DDD

Üljetek be moziba,menjetek kirándulni,fürdőbe,stb.

2011. okt. 11. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó nem úgy kell elképzelni, hogy vásárolgatunk és üzletről üzletre szaladgálunk. De mivel ezek nagy és fedett helyek, ezek maradnak. A mozi jó, de egy idő után sokba kerül, stb. :S Mások hogyan csinálják ezt?
2011. okt. 11. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
amit én csináltam még randizásnál pl. sétálás vagy biciklizés parkosított helyeken. talán még annyira nem vacak az idő.
2011. okt. 11. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó a hideg egybe bújhattok sétánál de mehettek még most állatkertbe vagy legyen tiétek egy nap vagy délután este együtt csináljatok harapni valót (ne két szenyát)süssetek fűzetek nyomás az ágyba filmezni beszélgetni csak ti legyetek semmi teló FB
2011. okt. 11. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:
igen, a telót kapcsoljátok ki. kellemetlen, ha ölelkezés közben felhívják az embert. Semmi baj nem lehet abból ha nem érnek el egy pár óráig.
2011. okt. 13. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!