Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám eljátszani, hogy...

Hogy tudnám eljátszani, hogy már nem vagyok szűz? A barátom (24) nagyon nagyon nagyon sok nővel volt már (a legtöbb egy éjszakás kaland, vagy pár hetes kapcsolatok,30-35 éves nők. Stb. )

Figyelt kérdés
Velem komolyan gondolja és hát én is szeretném már, csak nem mondtam el neki, hogy szűz vagyok és nem is akarom elmondani, mert félek, hogy így már nem fog komolyan venni, vagy tapasztaltabb kell neki. Mit csináljak, hogy ne tűnjön fel neki? Esetleg tudnátok valami videót. Pl. Hogy elégítsem ki orálisan? Az egyébként nagyon rossz? 18/L
2012. júl. 26. 22:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne álmodozz, így is úgy is rá fog jönni, szóval ebből már csak úgy tudsz jól kijönni, ha elmondod neki, hogy hazudtál az elején. Hidd el, rosszabb lesz, amikor ő jön rá!
2012. júl. 26. 22:38
 12/23 A kérdező kommentje:

ajjj! de higgyétek el,hogy tudom mit csinálok...

néztem képeket neten és megtudom fogni neki ott és be is tudom kapni szerintem...

ha éppen fájna meg nem nézek rá és nem veszi észre...

meg határozottan csinálom...ilyenek:)

2012. júl. 26. 22:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Minek teszed fel a kérdést ha úgyis a saját fejed után mész, nagyon nagy butaság amit művelsz, sok nővel volt ahogy írtad, te 1 fiúval sem, lehet vadul belevág és úgy megszexuál, hogy csak na, garantálom, hogy őszintén fogsz sikítani. Neked akarnak jót a válaszolók hidd el, mond el neki, hogy nem merted elmondani, hogy szűz vagy rosszul érezted magad és máshogy fog viszonyulni a helyzethez. Vagy ha ennyit nem tudtok megbeszélni grat az őszinteséghez a bizalomhoz meg a párkapcsolathoz. Kész őrület tényleg....
2012. júl. 26. 22:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Képekről nem lehet megtanulni a szexet, nőj már fel!
2012. júl. 26. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha tudnád, nem tennél fel ilyen kérdéseket.

2. Az egy dolog, amit a képeken, meg videókon látsz, a valóság általában teljesen más.

Én 8 éve élek szexuális életet, több pasival is voltam, de bizony az első együttlét egy pasival még úgy sem zökkenőmentes, hogy tudod, mit kell csinálni.

Szóval megnézhetsz te 5000 videót meg ugyanennyi képet, a pasi akkor is le fogja vágni, hogy tapasztalatlan vagy, főleg ha ő jócskán tapasztalt...

Keresheted tovább a kifogásokat és figyelmen kívül hagyhatod a tanácsainkat, de csak magaddal szúrsz ki.

Azt hiszem többen is elmondtuk, hogy mi a helyzet.

1. Elmondod. ez esetben valószínű megérti a szitut és segít.

2. Hazudsz tovább, amire úgy is rájön és az rohadt kellemetlen lesz.

A Te döntésed, de ha nem hallgatsz ránk, akkor ne kérdezz.

2012. júl. 26. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp mond el, mond neki hogy sajnálod hogy hazudtál,de féltél hogy mit fog hozzá szólni,nem akartál ügyetlennek tűnni.stb... semmiképp ne akard eljátszani,ha csak nem akarsz egy nagyon fájdalmas szeretkezést. amúgy is esélyes hogy vérezni fogsz,és ha ő nem figyel a behatolásnál,az neked nem lesz kellemes.
2012. júl. 26. 22:59
 17/23 A kérdező kommentje:

rendben akkor elmondom neki...

telefonon nm illene igaz? :D

2012. júl. 26. 23:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Örülök. Nem, ezt inkább személyesen kellene elmondanod neki. Hidd el, jobb úgy, már csak azért is, mert a fiúk könnyebben megbocsájtanak, ha látják a barátnőjük bánatos szemeit. 25N
2012. júl. 26. 23:09
 19/23 A kérdező kommentje:

rendben akkor holnap elmondom neki,legyek túl rajta minél hamarabb...

remélem nem dob ki,mint macskát sz*rni

2012. júl. 26. 23:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha kidobna, keress meg;)
2012. júl. 27. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!