Hogy tudnám eljátszani, hogy már nem vagyok szűz? A barátom (24) nagyon nagyon nagyon sok nővel volt már (a legtöbb egy éjszakás kaland, vagy pár hetes kapcsolatok,30-35 éves nők. Stb. )
ajjj! de higgyétek el,hogy tudom mit csinálok...
néztem képeket neten és megtudom fogni neki ott és be is tudom kapni szerintem...
ha éppen fájna meg nem nézek rá és nem veszi észre...
meg határozottan csinálom...ilyenek:)
1. Ha tudnád, nem tennél fel ilyen kérdéseket.
2. Az egy dolog, amit a képeken, meg videókon látsz, a valóság általában teljesen más.
Én 8 éve élek szexuális életet, több pasival is voltam, de bizony az első együttlét egy pasival még úgy sem zökkenőmentes, hogy tudod, mit kell csinálni.
Szóval megnézhetsz te 5000 videót meg ugyanennyi képet, a pasi akkor is le fogja vágni, hogy tapasztalatlan vagy, főleg ha ő jócskán tapasztalt...
Keresheted tovább a kifogásokat és figyelmen kívül hagyhatod a tanácsainkat, de csak magaddal szúrsz ki.
Azt hiszem többen is elmondtuk, hogy mi a helyzet.
1. Elmondod. ez esetben valószínű megérti a szitut és segít.
2. Hazudsz tovább, amire úgy is rájön és az rohadt kellemetlen lesz.
A Te döntésed, de ha nem hallgatsz ránk, akkor ne kérdezz.
rendben akkor elmondom neki...
telefonon nm illene igaz? :D
rendben akkor holnap elmondom neki,legyek túl rajta minél hamarabb...
remélem nem dob ki,mint macskát sz*rni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!