Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám eljátszani, hogy...

Hogy tudnám eljátszani, hogy már nem vagyok szűz? A barátom (24) nagyon nagyon nagyon sok nővel volt már (a legtöbb egy éjszakás kaland, vagy pár hetes kapcsolatok,30-35 éves nők. Stb. )

Figyelt kérdés
Velem komolyan gondolja és hát én is szeretném már, csak nem mondtam el neki, hogy szűz vagyok és nem is akarom elmondani, mert félek, hogy így már nem fog komolyan venni, vagy tapasztaltabb kell neki. Mit csináljak, hogy ne tűnjön fel neki? Esetleg tudnátok valami videót. Pl. Hogy elégítsem ki orálisan? Az egyébként nagyon rossz? 18/L
2012. júl. 26. 22:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
nem dobott ki:)
2012. júl. 27. 10:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Naa csak megérte őszintének lenni..nem?

azért szerintem kicsit örülhetett is neki, hogy ő neked az első.

2012. júl. 27. 10:57
 23/23 A kérdező kommentje:

Megérte...:)

De azt mondta,hogy sejtette,h nem voltam még senkivel,mert máshogy reagáltam az érintéseire...vagy mi...

Örült is neki,h tuti az vagyok,meg örült,h elmondtam...és mondta,h a füllentésemért meg büntit kapok...(de nekem ilyet ne mondjon,mert megijedek,ő pedig tök jól szórakozik...) :DD

2012. júl. 27. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!