Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esne egy nőnek nehezére,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esne egy nőnek nehezére, hogy egy olyan férfinek is nyújtson valamit akit amúgy csak barátként akarna kihasználni?

Figyelt kérdés

Sok nő szidja a férfiakat akik eldobják őket mint egy rongyot egy menet után és panaszkodnak a normális férfiaknak ezen férfiakról.

Nem lenne egyszerűbb akkor ezen férfiakkal összejönni? Vagy ha már ennyit panaszkodik akkor kipróbálni vagy adni egy esélyt és nem mindig annak szétnyitni a lábat aki megcsalja és/vagy eldobja egyből?

2023. okt. 13. 18:50
 71/121 anonim ***** válasza:
91%
Annak teszi szét, akinek akarja. Ezt nem bírjátok felfogni.
2023. okt. 13. 21:22
 72/121 anonim ***** válasza:
90%

Köszönjük kérdező, hogy minden egyes újabb kommenteddel bizonyítod, hogy mekkora irtózatos nagy féreg vagy, rohadt belsővel. :)

És akkor még azt hittem, hogy ismerek igazi taplókat, de rá kellett jönnöm, hogy a kanyarban sincsenek hozzád képest. :D

2023. okt. 13. 21:24
 73/121 anonim ***** válasza:
79%

#62! Szerinted😉

Szeretnél te csak fele olyan jóképű pasi lenni, mint az exeim.

2023. okt. 13. 21:25
 74/121 anonim ***** válasza:
80%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Amúgy nem lehet, hogy ezt a kérdést is ő írta ki? Hasonló beteges agymenés, ahol a csaj egy albis lakótárs. Végére minden kommentelő hibás lett. Lehet most meg azon sír, hogy az albis csajnak nem kellett 🤣🤣🤣 Szerintetek nem ugyanaz?

2023. okt. 13. 21:30
 75/121 A kérdező kommentje:

Azt nem bírod felfogni, hogy ilyenkor ezzel reagálsz, amikor meg máshogy van fogalmazva akkor meg nem teszi szét senkinek.

Úgy forogtok ahogy a szél fúj, éppen ami aktuálisan jól hangzik.

2023. okt. 13. 21:30
 76/121 A kérdező kommentje:

Semmi közöm a kérdéshez amit kiírtál.. főleg, hogy nem is albérletben lakok hanem a saját ingatlanomban.

Persze persze, most már így adod elő :DDD Nem kellesz nekem, ne erőlködj.

2023. okt. 13. 21:32
 77/121 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Mindig az van, hogy annak teszi szét a lábát, akinek akarja. Senkinek, adott embereknek, vagy mindenkinek. Minden nő dönt róla.
2023. okt. 13. 21:33
 78/121 anonim ***** válasza:
89%

Normális nő sehány piát nem fogja széttenni a lábát, a hangsúly viszont azon van, hogyha bárki is azon a szinten mozog h 2-3 pia után nyílik a lába, az is kizárólag az ő döntése, közötök nincsen hozzá! Nektek az fáj, de az kegyetlenül, hogy NEKTEK nem nyitogatja a kutya se a lábát, pia ide vagy oda. :)

Bezzeg, ha valaki nektek terpesztene be, akkor máris nem sírna a szátok, de mivel senkinek nem kelletek, így marad a szánalmas hiszti.

2023. okt. 13. 21:34
 79/121 anonim ***** válasza:
86%

#77 Crisopher szerintem is ugyanaz, meg az őt elutasító csajt megpofozó kérdés is az övé.

Zártosztályra való...

2023. okt. 13. 21:34
 80/121 anonim ***** válasza:
86%

#78!Feldobtad a napomat. Még itt is ritkán látok ekkora hülyét.

Miért, eddig hogy adtam elő? Szerintem a jóképű pasi eddig is jóképű volt, te meg eddig is ocsmány.🤣

2023. okt. 13. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!