Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esne egy nőnek nehezére, hogy egy olyan férfinek
is nyújtson valamit akit amúgy csak barátként akarna
kihasználni?
Figyelt kérdés
Sok nő szidja a férfiakat akik eldobják őket mint egy rongyot egy menet után és panaszkodnak a normális férfiaknak ezen férfiakról.
Nem lenne egyszerűbb akkor ezen férfiakkal összejönni? Vagy ha már ennyit panaszkodik akkor kipróbálni vagy adni egy esélyt és nem mindig annak szétnyitni a lábat aki megcsalja és/vagy eldobja egyből?
Nektek tényleg nem esik le, hogy a 103 meg még pár ilyen gyökér csak viccel? Ennyire abszurdan senki nem ír basszus. Talán több esélyük is van így felnyitni a kérdező szemét, mint az észérvekkel. Az a baj, hogy nem hiszem, hogy sikerrel járnak :D
2023. okt. 16. 20:04
112/121 anonim válasza:
Ha-ha, milyen szórakoztató ilyenen vicceskedni.. Ja, nem.
Az a baj, hogy tényleg léteznek ilyen betegelméjűek.. és az a "vicc", hogy ez nem vicc.
2023. okt. 16. 20:09
113/121 anonim válasza:
110# új fiókot regeltél? Grat! Semmilyen nő nem kap semmit, mert az életben nem jut a fajtád nő közelébe, ez csak egy szimpla plusz kiröhögésnek jó nekünk. Punci kéne, mi? Hát nem lesz, marad a vedelés, meg a zabálás, aztán pár év, és felfordulsz magányosan, ez max a szomszédokat fogja érdekelni, mert büdös lesz miattad. Viszont jobb hely lesz nélküled a világ, tehát just do it, vedelj, zabálj. Mi meg szexelünk a jó pasikkal.
2023. okt. 16. 20:11
114/121 anonim válasza:
#116 aha, persze. Ha nem friss reged lenne, akkor lennének pipáid. Uncsi vagy Shrek. A realitás az, hogy mi bárkivel szexelhetünk, aki nekünk megtetszik, bármikor jut egy jó pasival szex, szerelem, kapcsolat. Neked meg marad a sör, és a zabálás, életed végéig punci nélkül. Jó étvágyat, jó vedelést, lúzerke.
2023. okt. 16. 20:43
115/121 anonim válasza:
Ja mi vagyunk a feminácik, amikor eleve arra szól a kérdés, hogy miért nem fekszünk be minden jött-ment alá, akinek felállt a pöcse ránk. :D:D:D Könnyesre röhögtem magam. Azokról az undorító, gusztustalan embernek nem nevezhető férgekről ne is beszéljünk, akik időről-időre lerészletezik a nőket hogyan kéne megerőszakolni, szétbszni a fejüket, mennyire rendben őket szexuális zaklatni stb stb. Gondolom azok a kommentek felett "véletlenül" el szoktál siklani, csak a válasz reakciókat olvasod, aztán vered a segged a földhöz, hogy brühühü gonosz feminácik. Hagyjuk már tényleg, szánalmas lúzerek vagytok és maradtok is életetek végéig, nő és punci nélkül. Maximálisan meg is érdemlitek ezzel a hányadék belsővel.
2023. okt. 16. 20:49
116/121 anonim válasza:
femnáci = van szexuális élete kölcsönös vonzalomból, az ide írkáló beles, alkesz lúzerekkel ellentétben
2023. okt. 16. 20:58
117/121 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy 63 kiló vagyok és salátás a puncim. :) Legalább egy sz.ardarabbal kevesebb van, aki veszélyt jelentene rám.
2023. okt. 16. 21:00
118/121 anonim válasza:
" összetehetnék a két kezüket ha olyan férfival lenne dolguk mint én a belső szempontjából."
EZ vicc ugye? Még sz utcán is átmennék a túloldalra előled.
2023. okt. 16. 22:26
119/121 anonim válasza:
#109! Van egy nagyon rendes meleg haverom. Senki nem áll le szegénnyel, mert ezek a köcsög hetero pasik mind csak nőt akarnak! Irigyek a s.ggükre! Nem értem, miért olyan nagy dolog 5 percig úgy maradni. Ugye, bemutathatlak neki? Nincsenek nagy igényei, csak ne legyen nagyon szőrös a segged. Azt mondta, nem baj, ha nem vagy jóképű, a fejedet úgyse látja közben.
2023. okt. 16. 22:38
120/121 A kérdező kommentje:
Nem tudom kinek válaszolgattatok mivel én nem látom már ezen válaszokat, annyit hozzátennék, hogy sose válaszolgattam mások kérdése alá, csak a saját kérdéseim alatt, így elég gyenge feltételezés a "Shrekezés" a törölt válaszolóra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!