Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám jobban kihasznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám jobban kihasználni az "adottságaimat"?

Figyelt kérdés

32 eves vagyok, magasan kepzett, tapasztalt szakember, muszaki teruleten, de nem vagyok egy merev kocka. Eleg jol allok az eletben, van sajat lakasom, termeszetesen jol is keresek es eleg sok az elkoltheto penzem is ugy hogy nem takarekoskodok rettegve.

Emelett intelligens is vagyok, es ez eleg gyorsan levágòs hetkoznapi helyzetekben is. Igaz sajnos nem vagyok magas, sem jokepu, es sajnos sportos alkatu sem, de akik szexelni akartak velem, azok megkaptak, amit akartak, es nagy volt az elegedettseg.

Ugy erzem hogy a korosztalyom lanyai irigyek arra ahogy egy ferfi elhet 30 felett. Es felneznek ram, es hagyjak, hogy ugy tortenjenek a dolgok, ahogy en gondolom jonak. Gondolom belatjak hogy az elet engem igazol.

2 eve van baratnom, de sajnos 0 perspektiva van a kapcsolatban (kulturalis es korkulonbseg miatt) mi csak a jelenben tudjuk megelni ezt a kapcsolatot, es mar eleg koran megmondta nekem, hogy csajozzak, csak o ne tudja. Az az igazsag hogy tenyleg szoktam talalkozni egy masik novel, akivel szinten nincsen perspektiva, mert konkretan ossze vissza szexel, mondjuk nem azert mint a legtobb onbizalomhianyos de narcisztikus roncs noszemely, hanem o csak tenyleg szeret dugni es ennyi.

Viszont igazabol a hatam kozepere nem kivanom a csajozast, mert eleg nehez nekem, mivel nem nezek ki klasszikusan jol. Lehet hogy latszik rajtam az igenyesseg, de ruha nelkul kell jol kinezni a ferfinak ugyebar. Nem vagyok elhizva meg semmi, csak tudjatok....szeles vall meg ilyesmik a belepo altalaban ha az ember korrektul kinezo fiatal nokkel akar szexelni.

Na szoval a kerdes abbol az analogiabol indul ki hogy ha egy koverkes nonek nagyok a mellei akkor nem kerdes hogy ra fognak cuppanni ferfiak, mert ez eleg eros hatast valt ki.

En meg abban remenykedem hogy az en adottsagaimat is hasonlokeppen fel tudnam hasznalni hogy viszonylag gyorsan szexhez juthassak amikor epp azt akarom. Ja es az oke, hogy adottsagokrol beszelek, de mig a mellek maguktol kinonek, addig nekem azert eleg sokat kellett gurizni hogy ott legyek, ahol.

A fiatal (30alatti) lanyokkal kapcsolatban sajnos erdekes tapasztalataim vannak, ugyanis ok meg a toppon vannak, foleg 25 eves korig, es a jobbfajta pasik is eszreveszik oket, hiszen azok a legjobbat akarjak maguknak, es meg is tehetik. Szoval nem kerdes h ezek a fiatal lanyok jo pasikkal kamatyolnak. Kesobb aztan a magamfajtakra kell fanyalodniuk, es be kell erjek azzal hogy csak stabilitas van, de kockahas nincs.

Nyilvan a vonzobb fajta nok kesobb sem hajlandoan feladni a fullos pasikat, de azert meghokkento hogy megis sikerult megdugni nehanyszor ilyen noket is. Tenyleg ennyire melyen hat a nokre hogx elteltek felettuk az evek?

2022. febr. 28. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivan?
2022. febr. 28. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. febr. 28. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Éééééééérdekesssss, én értem min rugózol de kellően intelligens vagy önállóan döntést hozni ugyhogy nem ugatok bele.
2022. febr. 28. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az évek, hanem a varázslatos személyed teszi, ezen nincs mit töprengeni.
2022. febr. 28. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés inkább neked önigazolás, hogy nincs komoly kapcsolatod és bizonygatni próbálod nekünk milyen boldog vagy.

Mi meg kapcsolatban vagyunk boldogok.

A 30 feletti nőkről is van egy fajta véleményed ami a többségnek bűzlik. :)

2022. febr. 28. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nem teljesen egyertelmű a leírásból, hogy akkor te most gyorsan szeretnél sok alkalmit, vagy egy olyan kapcsolatot szeretnél aminek van jövője (írtad, hogy "En meg abban remenykedem hogy az en adottsagaimat is hasonlokeppen fel tudnam hasznalni hogy viszonylag gyorsan szexhez juthassak amikor epp azt akarom", de ugye kitértél a kapcsolataid perspektívanélküliségére, a szövegkontextuson belül negatív színben szerepel).

Az analógiádból kiindulva inkább arra következtetek, hogy gyors alkalmit szeretnél, de sajnos el kell keserítselek: az ilyen kapcsolatoknak a mivolta felszínességből és elég spontán fakad, ezért működik az hogy a nagymellűekre és a szépségekre azonnal rárepülnek, egy átlagos csajra pedig csak akkor ha nincs jobb külsejű a láthatáron. Fordítva meg sajnos a "nagy mell" a széles vállaknak, a magasságnak, az izmoknak és a jóképűsegnek megfeleltethető, de mivel a nők "nem annyira hagyatkoznak a szemükre a férfiakhoz képest" ezért ez sem lesz feltétlenül a siker záloga minden alkalommal (ezt nem úgy értem, hogy a hölgyek földre szállt angyalok, hanem egy átlagos józan férfi valószínűleg hamarabb fog alkalmi kapcsolatot létesíteni egy tetszetős nővel mint egy nő egy tetszetős férfival). VAN olyan nő aki szereti az alacsony, vékonyabb férfiakat, de ezek az arányok kb. megfelelnek a kis mellet preferálókéval a férfiak között, tehát nehezebb a dolgod. Én ezért azt javaslom, hogy menj edzeni, legyél ápolt, stb. és keresd a lehetőségeket (járj olyan közegbe ahol a nők jobban elengedik a gátlásaikat). Legyél megközelíthető, spontán, ne tolakodj, kelts jó érzéseket a másikban.

Megpróbálhatod márkás holmikkal magadra terelni a figyelmet, a golddigerek megpróbálják kihasználni a lehetőséget, de szerintem ha már erre kacsintgatsz akkor egyszerűbb felhívnod egy ilyen jellegű szolgáltatót, az biztosabb is.

Jó ha van egy közvetlen kommunikációs stílusod amivel gyorsan megtalálod a kiszemelteddel a közös hangot. Nem javaslom a másik megtévesztéset (komoly kapcsolat ígérete után faképnél hagyni), mert nem csak etikátlan, hanem magadat is bajba sodorhatod vele, bár biztosan lesz aki azt mondja, hogy hazudozas nélkül nem jutsz előre (szerintem meg nekik muszáj hazudniuk a szándékaikról mert nincs más eszközük, de ebben tévedhetek).

Sok hasonló kérdés volt a heteroszexualitás kategóriában, talán onnan is tudsz ötletet meríteni.

Ha félreértettelek akkor elnézést, mert ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor egészen mással kéne foglalkoznod (legalábbis szerintem, én is csak egy névtelen valaki vagyok a sok közül)

-29 N

2022. febr. 28. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdékrend és a másik tisztelete. Ez ami hiányzik, ahogy látom. De úgy látszik, a hiperszuper képzettség és pénz mellé ezek nem járnak automatikusan.
2022. márc. 1. 08:52
 8/9 A kérdező kommentje:

bezzeg ha egy no ir ki hasonlo kerdes akkor meg tamogatnatok ;)

de ha himnemu ir akkor lehet rugdosni

2022. márc. 1. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kaptál tanácsot, meg olyan kritikát ami a személyisegedből fakadóan nem tetszik neked, de végtelenül hasznos. Te sem "kímélted a rúgasokat" a leírásodban, szerintem ha annyira értelmes vagy mint amennyire annak állítod be magad akkor tisztában kellett lenned, hogy ez az átlagemberből milyen reakciót fog kiváltani. Arról is érdemes szót ejteni, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagytad a kultúraltan megfogalmazott építőjellegű kritikát is.

A nők mentségére szóljon, hogy általában az ilyen jellegű kérdesek a szépség/divat vagy az ismerkedés kategóriába mennek és legtöbbször mellőzik a másik nem degradálását - ellenkező esetben pedig azért ott is jelzik a kérdezőnek, hogy vegyen vissza az arcából.

-29 N

2022. márc. 1. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!