Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esne egy nőnek nehezére,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esne egy nőnek nehezére, hogy egy olyan férfinek is nyújtson valamit akit amúgy csak barátként akarna kihasználni?

Figyelt kérdés

Sok nő szidja a férfiakat akik eldobják őket mint egy rongyot egy menet után és panaszkodnak a normális férfiaknak ezen férfiakról.

Nem lenne egyszerűbb akkor ezen férfiakkal összejönni? Vagy ha már ennyit panaszkodik akkor kipróbálni vagy adni egy esélyt és nem mindig annak szétnyitni a lábat aki megcsalja és/vagy eldobja egyből?

2023. okt. 13. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy miért válaszolunk mindig az ilyen nyomorultaknak? Sose fogják abbahagyni.
2023. okt. 13. 20:38
 42/121 anonim ***** válasza:
95%

"Nem fekete-fehér a világ"

Bingo. Nem minden jó pasi egy bunkó, sőt, a legtöbb nem az és fordítva. Örülök, hogy konszenzusra jutottunk.

2023. okt. 13. 20:39
 43/121 anonim ***** válasza:
86%
44# ez mindig ugyanaz az egy fazon, de én benne vagyok, hogy kollektívan ignoráljuk ezekek a kérdéseket.
2023. okt. 13. 20:43
 44/121 anonim ***** válasza:
91%
Férfiként elképzelni nem tudom, mit élnék át, ha valaki csak sajnalatból vagy jószándékból lenne hajlandó alám feküdni és én élnék a lehetőséggel 🤢 ennél lejjebb férfi önbecsülés már nem lehet.
 45/121 anonim ***** válasza:
92%

És ha meg is tesszük (ami egyáltalán nem igaz rengeteg nőre, de most ettől tekintsünk el..), mi a büdös *** közöd van hozzá, hm?! Erre válaszoljál már egybites incelke. Mit nem értesz azon, hogy azzal fekszünk le, akivel csak akarunk és akkor sem tehetsz ellene semmit, ha fejen állva pörögsz? :)

Foglalkozzál már a saját életeddel, ha meg egy ilyen nő siránkozik neked, ne barátkozzál vele többet és máris nem fog neked többet panaszkodni, probléma megoldva. Erre gondolom önerőből nagyon nehéz lett volna rájönni.

Milyen érdekes amúgy az is, hogy rengeteg nő számol be arról, hogy az elsőre normálisnak tűnő, átlagos vagy ronda férfi ezerszer nagyobb bunkó szar volt, mint az általatok lefikázott jóképű férfiak, de hát ez is biztos csak véletlen, hisz a valóságban ezek mindig jó fiúk, a jóképűek meg mindig szemetek, tudjuk. :D

46/121 A kérdező kommentje:

De a legtöbb az, mivel kihasználják az adottságaikat. Persze a bunkót nem azon kell érteni, hogy köpköd meg káromkodik és a többi. Hanem a férfi-női viszonyban ahogy használja a testeteket mint egy gyufát a tűzgyújtáshoz és utána eldob. Tehát valóban nem bunkó, csak kihasznál titeket, utána meg sírtok és normális férfi után vágyódtok amíg tart a "gyász", aztán ugrotok rá a következő farokra és ismétlődik a sztori.

47/121 A kérdező kommentje:

Na végre kibújik a szög a zsákból, egy őszintébb versenyző.

Persze, hogy beszáolnak róla, mikor mézesmadzagot húznak előtte hetekig, hónapikig, évekig miközben hemperegnek össze vissza minden jöttmenttel aki jól néz ki és utána végre erőt vesz a férfi és elküldi a riherongyot ahova való akkor egyből bunkó lesz.

2023. okt. 13. 20:45
 48/121 anonim ***** válasza:
90%

49 Nem, egyáltalán nem az, de te gondolom olyan sokkal voltál már kapcsolatban, hogy ezt mindenkitől is jobban tudod. :D

A baráti társaságban lévő lányoknak vegyesen voltak tapasztalataik jóképű és kevésbé jóképű (sokszor szerintem kifejezetten ronda) férfival kapcsolataik és teljesen váratlan és meglepő módon (irónia..), a kevésbé képű, ronda férfiak voltak 80%-ban a nagyobb szarházi barmok. Sok önbizalomhiányos gyökér volt köztük, akik a barátnőimet is le akarták hőzni a szintjükre, állandóa féltékenység, kontrollmánia, birtoklási vágy és még sorolhatnám. De azért köszönjük, hogy te férfiként jobban tudod, hogy mi nekünk nőknek a személyes tapasztalataink. A jövő heti lottó számokat is megmondhatnád, ha már ennyire király vagy, valami hasznod is legyen. :D

2023. okt. 13. 20:47
 49/121 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem fogadd el incelke, hogy senki nem akar semmit se nyújtani egy olyan tetűnek mi mint te aki riherongyozik mert nem kell senkinek. Én is maximum egy elmulasztott elsősegélynyújtást nyújtanék neked az utcán, ha tudnám hogy te vagy az.
2023. okt. 13. 20:50
 50/121 anonim ***** válasza:
95%
Értjük, tehát az a nő, aki számára is vonzó, jóképű férfival fekszik le az riherongy. :DD Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk, további jó nyavalygást.
2023. okt. 13. 20:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!