Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esne egy nőnek nehezére,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esne egy nőnek nehezére, hogy egy olyan férfinek is nyújtson valamit akit amúgy csak barátként akarna kihasználni?

Figyelt kérdés

Sok nő szidja a férfiakat akik eldobják őket mint egy rongyot egy menet után és panaszkodnak a normális férfiaknak ezen férfiakról.

Nem lenne egyszerűbb akkor ezen férfiakkal összejönni? Vagy ha már ennyit panaszkodik akkor kipróbálni vagy adni egy esélyt és nem mindig annak szétnyitni a lábat aki megcsalja és/vagy eldobja egyből?

2023. okt. 13. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 A kérdező kommentje:

Ez egy elég egyszerű képlet.. vannak kivételek, de nem az számít. Aki 50 milliós kocsiban ül az általában tehetősebb, aki meg egy 500 ezres Suzukiban az nem az.

Nem a kivételek számítanak, hanem a többség.

2023. okt. 13. 19:56
 32/121 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, az én férjem nem egy Adonisz, ez tény, 172 cm/90kg és minden grammját imádom. Mondjuk veled ellentétben ő normális és nem süt belőle a rosszindulat. Talán ez a titok, nem külső.
2023. okt. 13. 20:02
 33/121 anonim ***** válasza:
93%

Persze, mert ha egy férfi jóképű, magas és kigyúrt az már nem normális, csak kihasználna, átverne, hisz ti incel hisztérikák azt mondtátok.

Te beszélsz ellentmondásról, mikor egyedül te kerülsz magaddal ellentmondásba és olyat akarsz számon kérni máson, amit te az első pillanattól csinálsz? Ez komoly? Te egyből evidensnek vetted, hogy a jóképű, magas férfi az csak szemétláda lehet, de azért vérig sértődsz a másik oldalon.

Nem mellesleg azt írtuk, hogy TE és a hozzád hasonló "szed barátságért cserébe" mentalitású emberek a nem normálisak és nem azt h aki nem néz ki jól az nem normális! Óriási különbség, tanulj meg szöveget értelmezni.

A barát pedig pont azért csak és kizárólag barát, mert mint embert kedvelem, de egyáltalán nem vonz, ilyen egyszerű. Ha nem tetszik, h neked panaszkodik a női barátod, akkor építsd szépen le, de rohadtul semmi jogod elvárni, h beterpesszen neked, mert szerinted te jobb választás lennél, ami természetesen nem lennél a kérdésed és válaszaid alapján.

2023. okt. 13. 20:06
 34/121 anonim ***** válasza:
76%
szex*
2023. okt. 13. 20:06
 35/121 anonim ***** válasza:
93%

ad 1 - a barátaimat nem használom ki.

ad 2 - nem nyújtok semmit az engem nem érdeklő férfiaknak. Az egy másik kolléganő szakterülete. El lehet hozzá fáradni és azt nyújt amit akarsz, csak fizesd meg.

2023. okt. 13. 20:14
 36/121 anonim ***** válasza:
92%

Ismét bizonyítottad, hogy itt te vagy az egyetlen, aki nem fogja fel, amit írunk neki.

Hol írtam h azt csinálod, mint az általad leírt férfiak??

Azt írtam, hogy te indítottál kapásból úgy, h a jóképű, magas férfi csak is egy szemétláda lehet, aztán meg hőbörögtél a 25-ben és a 30-ban is, hogy nekünk mindenki, aki nem jóképű, az egyből undorító semmirevaló, holott egyrészt szó nem volt hasonlóról, másodjára ráadásul épp hogy te csinálod pöccre ezt, mert a fekete-fehér világodban csak a jóképű bunkó és a ronda normális fickó létezik ugyebár.

2023. okt. 13. 20:22
 37/121 anonim ***** válasza:
94%

"Épp az ilyen nők használják ki a kedvesebb férfiakat"

Te nem kedves vagy, hanem dugás reményében puncsolsz és barátságot hazudsz.

Igazából még undorítóbb a belső, mint száz jó pasinak együtt véve.

2023. okt. 13. 20:31
 38/121 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
Döntsétek el lécci h akkor most kvák vagyunk vagy jótékony terézanyák, ha minden pasit lesz-punk, aki szép szemekkel nézve kéri.
2023. okt. 13. 20:34
 39/121 anonim ***** válasza:
93%

35# valóban nem vagyok egy nagy szám, 34-es a ruhaméretem.

Ha már itt tartunk, egy "nagy szám" nőnek akkor miért kellene beérnie veled? Mert aranyos, kedves vagy? És ha a nem nagy szám nő is kedves, aranyos, akkor az ezek szerint elég neked? Vagy kettős mérce van? Neked elég kedvesnek lenni, a nőnek nem?

2023. okt. 13. 20:36
 40/121 A kérdező kommentje:
Nem fekete-fehér a világ, ti próbáltok kivételekkel példálózni csak.
2023. okt. 13. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!