Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj van velem, ha folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj van velem, ha folyton manipulálni, befolyásolni, kihasználni akarnak a férfiak?

Figyelt kérdés

Lehet naív kisugárzásom van, vagy gyerekes, fogalmam sincs. Azt tudni kell rólam hogy vannak már gyerekeim, és nemrég kezdtem újra ismerkedni, de a gyerektől függetlenül, előtte is utána is ilyen férfiak találtak meg. Úgy érzem magam hogy ugyanolyan szerencsetlenül folytatom az ismerkedést mint ahogy abbahagytam kb 22 évesen. Most leszek 30 éves, kicsit lehet hogy első ránézésre félénkebb, halkabb vagyok mint az átlag a hétköznapi beszélgetésekben. Egyébként régen bulizósabb, társasági ember voltam, most társasági életem nem nagyon van mert egyedül nevelem a gyerekeket, ők az elsők jelenleg. Kicsit stresszes az életem a válás miatt/óta, kevesebb az időm, de ha kettesben vagyok valakivel fel tudok szabadulni, széles az érdeklődési köröm, szerintem sok dologról lehet velem beszélni. A külsömről annyit hogy a gyerekek óta sem hagytam el magam, ugyanannyi kiló vagyok mint ezelött, magas és vékony, foglalkozom magammal, az emberek nagy része nem gondolná hogy 2 gyereket nevelek, és mindig bókokat kapot.

A problémám viszont hogy a férfiak régen és most is teljesen hülyenek néznek. Mintha irányítani akarnának, azt várják hogy én alkalmazkodjak minden helyzetben, úgy csináljam a dolgokat ahogy nekik éppen jó. Volt aki egyenesen manipulált, a családom ellen fordított. Valaki féltékeny volt és nem nézte jó szemmel ha a barátnőimmel vagyok, vagy ha bármilyen elfoglaltságot nélküle csinálok. És most beszélgetek egy sraccal akinél szintén hasonló dolgot érzek, hogy irányítani akar.

Egyszerűen nem jövök rá mit látnak bennem az ilyen férfiak, de kezd tele lenni a hócipőm ezekkel a helyzetekkel. És fogalmam sincs mit csinálnak azok a nők akiknek kedveskednek a férfiak. Én olyan emberekbe botlok bele akik csak azt várják hogy én tegyek az ő kedvükbe, de viszonzás nem sok, minimális.

De gyanús hogy ennyiszer véletlen lenne, ezért azon agyalok hol rontom el...

Lehet tapasztalatlan vagyok, bár azt hiszem a válásom és az anyává váláson megerősített. Lehet könnyen alkalmazkodok, es ezzel visszaélnek, vagy talán nehezebben állok ki magamért, nem tudom...

2023. aug. 2. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Halkabb, csendesebb típus vagy, ami meg most nyom a latba, hogy 2 gyereked van és azt hiszik, hogy farkinca nélkül nem találod a helyedet, tuti manipulálható vagy (persze komoly kapcsolatot nem akarnak veled csak szexre utaznak, hiszen nem vennének a nyakukba 2 gyereket és csakis "f@széhes" lehetsz!).

Szerintem a válás után jó lenne inkább a gyerekeidre koncentrálni és saját magadra. Nem ártana önfejlesztési könyveket lapozgatni és a helyes emberi/párkapcsolatokról sem, hogy ne csoborbol vodorbe kerülj.

Aztán ismerkedni és olyan férfival együtt lenni, aki a gyerekeidet is szereti.

2023. aug. 2. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

"a férfiak régen és most is teljesen hülyenek néznek. Mintha irányítani akarnának, azt várják hogy én alkalmazkodjak minden helyzetben, úgy csináljam a dolgokat ahogy nekik éppen jó"

Az a jó, hogy ezt rögtön észreveszed, és nem hagyod magadat. Csak így tovább! Csak a jót fogadd el!

2023. aug. 2. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Erről most azt jut eszembe, hogy én meg azért vagy pipa, mert folyton engem találnak be a kéregetők, vagy akik eltévednek, vagy akarnak valamit. :D Marha idegesítő. Mintha rám lenne írva, hogy balek vagyok, kérdezz :D

Az emberből egy agresszív állatot csinálnak az ilyenek komolyan. :D

2023. aug. 2. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Én nagyszájú vagyok, határozott és nega nyers...mégis találnak meg ilyen palik. Ignorálni kell.

Rengeteg ilyen manipulatív pasi van.

N 31

2023. aug. 2. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Sajna kevés normális akar ismerkedni 2 gyerekes anyukaval, inkább ez ami nálad nehezíti a szitut
2023. aug. 2. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Azoknak kéne fejlesztés akik igy gondolkoznak a nőkröl 1.
2023. aug. 3. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulni meghúzni a határaidat. Ha látják rajtad, hogy nem vagy kihasználható, manipulálható, akkor feladják, és könnyebb préda után néznek majd.
2023. aug. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!