Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esne egy nőnek nehezére,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esne egy nőnek nehezére, hogy egy olyan férfinek is nyújtson valamit akit amúgy csak barátként akarna kihasználni?

Figyelt kérdés

Sok nő szidja a férfiakat akik eldobják őket mint egy rongyot egy menet után és panaszkodnak a normális férfiaknak ezen férfiakról.

Nem lenne egyszerűbb akkor ezen férfiakkal összejönni? Vagy ha már ennyit panaszkodik akkor kipróbálni vagy adni egy esélyt és nem mindig annak szétnyitni a lábat aki megcsalja és/vagy eldobja egyből?

2023. okt. 13. 18:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/121 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen férgek, mint a kérdező esetében azért nyugtat a tudat, hogy a büdös életben soha nem lesz köze semmilyen nőhöz. :)
2023. okt. 13. 22:13
 92/121 anonim ***** válasza:
87%

#89, ha takarítana, nem írtam volna, hogy életeket ment. Baleseti sebész a traumatológián.

De vannak számos egyéb erények is, nem kell hozzá orvosnak lenni. Neked viszont nagyon kellene egy pszichológus.

2023. okt. 13. 22:37
 93/121 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező féle emberek a valóságban is léteznek vagy csak troll kérdések ezek? Nehezen bírom elhinni, hogy ilyen csökkent agyúk élnek közöttünk.
2023. okt. 13. 22:44
 94/121 anonim ***** válasza:
59%

"Egy friendzone-os csávónak még köszönni is fáj" - első kommentelő

Tudod mit jelent a friend? Barátot jelent. Annak fáj köszönni?

2023. okt. 13. 23:29
 95/121 anonim ***** válasza:
88%

"Nem fekete-fehér a világ, ti próbáltok kivételekkel példálózni csak."

Ez a mondat nyílt beismerése annak, hogy igenis fekete-fehérben látod ezt a kérdést (nem jó pasik = jó fiúk; jóképű, magas pasik = szemétládák).

Egyetlen mondatba foglaltál bele egy gigantikus ellentmondást. Lássuk csak:

"Nem fekete-fehér a világ" --> tiltakozol, hogy te igenis nem fekete-fehérben gondolkodsz a kérdésről.

"ti próbáltok kivételekkel példálózni" --> vagyis hát mégis: nagyon is fekete-fehérben gondolkodsz a kérdésről, de mivel van néhány kivétel, attól még a szabály szabály marad (nem jó pasik = jó fiúk; jóképű, magas pasik = szemétládák).

Remélem sikerült felfogni az összefüggést. Ezzel a mondatoddal szépen lebuktattad magad, innentől tárgytalan bármilyen tiltakozás, hogy te nem fekete-fehérben gondolkodsz.

2023. okt. 13. 23:31
 96/121 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, nekem jóképű párom van, és ő a társam immáron 10 éve, sose sírtam miatta senkinek, pláne nem friendzone-olt csávóknak.

Az csak a rusnya incelek képzelt előnye, hogy ők belsőre milyen jók, és, hogy ők "megbecsülnék" a nőt. Szar ügy lehet szembesülni azzal, hogy erre jóképű férfi is képes lehet, szóval semmi nem marad neked, csak a rusnya pofád, tested, és a nőgyűlölő, hisztis jellemed.

Amúgy ha nekem volt fiúbarátom, akkor nemcsak valamit, hanem sokmindent nyújtottam neki. Barátságot. Mondjuk azt, hogy meghallgattam minden gondját, baját, tanácsokat adtam, együttéreztem, közös programokat csináltunk, kérhetett tőlem egyetemmen vagy munkával kapcsolatban szívességeket, segítettem neki, amiben tudtam stb.

2023. okt. 13. 23:43
 97/121 anonim ***** válasza:
85%

Te nem tudsz olvasni? Az 53-as három típusú férfit írt le:

1. Cukimuki jófiúk, akikről beszélsz

2. Jóképű pasik (akiken világosan látszik, hogy normális, nem csajozógép típusok)

3. Jóképű pasik (akikről azonnal lerí, hogy csajozógépek, kevésbé megbízhatók, kapcsolatra alkalmatlanok)

Én férfiként is azonnal megmondom egy másik férfiről (sőt, szinte első ránézésre), hogy az a srác fuckboy/csajozógép-e vagy sem. Igenis nekem is van nem kevés jóképű ismerősöm, barátom, akik komoly kapcsolatban vannak és nem lépnek félre.

De hát te is, én is tudjuk az igazságot: pont azért születnek az ilyen szabályszerűségek (téveszmék) az incelek és társaik részéről, hogy könnyebb legyen elviselni a nőkkel való sikertelenségből adódó frusztrációt. Téged sem lehet semmilyen racionális érvvel, logikai összefüggésekkel meggyőzni semmiről.

2023. okt. 13. 23:43
 98/121 anonim ***** válasza:
100%
93# ez a 110 kilós alkesz törpe Shrek, aki mindig átvedeli a hétvégét, napi 20-30 sörrel kezdi, aztán ide írogat, mert ez nála a péntek esti program.
2023. okt. 14. 07:40
 99/121 anonim ***** válasza:
100%

"Most nyilván az itteni dagadt és ronda nők véleménye aki írogatja, hogy nem így nem úgy az irreleváns, szóval ne jöjjön ilyen példa. Egy nőnek más erénye nem igazán van a külsőjén kívül."

Nyilatkozta mindezt A Normális Férfi vagyis a kérdező. Ilyen szerintem a világon nincs amit itt összeolvastam ellentmondásos sületlenségeket, ez nem lehet átlagos incel sirám, sokkal inkább már stand up comedynek éreztem :D Látom lemaradtam a showról, nagyot ment tegnap. Robbants ma is valami ilyesmi kérdést kérdező, hozom a popcornt és jövök!

2023. okt. 14. 19:09
 100/121 A kérdező kommentje:

Sosem voltam 110 kg.

2023. okt. 16. 16:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!