Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esne egy nőnek nehezére,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esne egy nőnek nehezére, hogy egy olyan férfinek is nyújtson valamit akit amúgy csak barátként akarna kihasználni?

Figyelt kérdés

Sok nő szidja a férfiakat akik eldobják őket mint egy rongyot egy menet után és panaszkodnak a normális férfiaknak ezen férfiakról.

Nem lenne egyszerűbb akkor ezen férfiakkal összejönni? Vagy ha már ennyit panaszkodik akkor kipróbálni vagy adni egy esélyt és nem mindig annak szétnyitni a lábat aki megcsalja és/vagy eldobja egyből?

2023. okt. 13. 18:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 A kérdező kommentje:

Csatlakozhatsz valóban a 60-hoz, nyilván randa nőket mint ti nem fog kidobni egy jóképű férfi 1 menet után, mivel bottal se piszkálna meg..

2023. okt. 13. 21:12
 62/121 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező ha ennyire szexhiányos vagy csak hívj fel egy prostit.
2023. okt. 13. 21:13
 63/121 anonim ***** válasza:
85%
Micsoda vitakultúra van itt kérem szépen, ha valaki nem azt írja, amit ő látni szeretne vagy ami az ő beteges elméjébe beillik, akkor azt egyből megvádolja hazugsággal. :D Dobálózik itt szó szerint 0 infoval idegen emberekről, azt se tudja miről beszél és ő nevez másokat butának. Te igazi veréb vagy.
2023. okt. 13. 21:14
 64/121 anonim ***** válasza:
84%

Mikor fiatalabb koromban kövér voltam, a csúnya/dagadt pasik csúfoltak. A helyesek emberként bántak velem. Nem vonzottam őket (van önkritikám), de velem a filmek is mindig azt hitették el, hogy aki jóképű, csak gonosz lehet, és mindig kellemesen csalódom bennük.

Redditen is volt ilyen kérdés, nemzetközi dolog, hogy a helyesebb fiúk általában kedvesebbek.

2023. okt. 13. 21:16
 65/121 anonim ***** válasza:
91%
A valóság az, hogy bőven volt dolgom jóképű férfiakkal, mint ahogy a mai napig sok jóképű férfi megpiszkálna a "botjával", ellenben te még a lőtéri döglött kutyának sem kellesz, ezért kénytelen vagy a saját kis lelked nyugtatására mindenkit hazugsággal vádolni, aki ellent mond neked. Ez nagyjából egy 4 éves ovis gyerek szintje, csak szólok. Többre nem futja? :D
2023. okt. 13. 21:16
 66/121 A kérdező kommentje:

Erre csak ennyit:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2023. okt. 13. 21:18
 67/121 anonim ***** válasza:
88%
Csak annak a férfinak “nyújtok valamit” akinek én akarok, akit kívánok, és aki szimpatikus. Ha nem az, akkor nem nyújtok neki semmit, mivel nem szolgáltató vagyok, hanem ember. Tudom, végtelenül bonyolult koncepció.
2023. okt. 13. 21:18
 68/121 anonim ***** válasza:
82%
Rossz lányok oldalt ajánlom neked
2023. okt. 13. 21:19
 69/121 anonim ***** válasza:
88%

Fáj az igazság, ugye?

Ha igazad van, neked baromi helyesnek kell lenned, mert szar ember vagy.

2023. okt. 13. 21:20
 70/121 anonim ***** válasza:
8%

"Ha nem az, akkor nem nyújtok neki semmit, mivel nem szolgáltató vagyok, hanem ember"

Persze de egy buliban az átlag nő kb bárkinek szét teszi ha meghívják pár italra.

2023. okt. 13. 21:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!