Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esne egy nőnek nehezére,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esne egy nőnek nehezére, hogy egy olyan férfinek is nyújtson valamit akit amúgy csak barátként akarna kihasználni?

Figyelt kérdés

Sok nő szidja a férfiakat akik eldobják őket mint egy rongyot egy menet után és panaszkodnak a normális férfiaknak ezen férfiakról.

Nem lenne egyszerűbb akkor ezen férfiakkal összejönni? Vagy ha már ennyit panaszkodik akkor kipróbálni vagy adni egy esélyt és nem mindig annak szétnyitni a lábat aki megcsalja és/vagy eldobja egyből?

2023. okt. 13. 18:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/121 anonim ***** válasza:
84%
50 Milyen szögről beszélsz te ostoba? Ismered a feltételes módot vagy nyelvtanból hiányoztál? Semmi konkrétumot nem írtam, szimplán visszakérdeztem, hogy MI LENNE HA igaz is LENNE, amit állítasz? Mi a franc közöd van neked ahhoz, hogy ki, kivel, hogy és hányszor fekszik le?? Ja, hogy irigy vagy, hogy te a kutyának sem kellesz? Ilyen gusztustalan belsővel nem csodálkoznék ezen.
2023. okt. 13. 20:54
 52/121 anonim ***** válasza:
77%
Elborult az agyad kérdező
2023. okt. 13. 20:55
 53/121 anonim ***** válasza:
86%
#49, én sajnos nagyon komplexusos voltam a húszas éveim elején és sokszor mélyen szintemen alul választottam ha szabad ilyen csúnyán fogalmazni. Barátnőim szörnyűlködtek, hogy mit akarok x/y-tól csinos lány létemre. Hát tudod mit? Ők voltak a legnagyobb sunyik, féltékenyek voltak a levegőre is, amit szívtam. Próbálták az amúgy is alacsony önértékelésem a béka segge alá húzni, öngyilkosággal fenyegetőztek mikor már rezgett a léc. Pedig ők voltak a duci/nem helyes arcú/ruppótlan, de cuki muki, bármit megtennék érted, gyere majd én megvígasztallak álhaver fiúk az elején, pont, amit írsz. Egy jóképű férfi sosem viselkedett még így velem. Vagy rögtön láttam, hogy egy csajozógép és mérlegeltem, kell e ez nekem, tudtam mire számíthatok, vagy totál normálisak voltak, mert rend volt a fejükben. Ennyit az elméletedről. Soha többet csúnyácska, de cuki-muki kedves fiú, a hideg kiráz tőlük, mert előjönnek az emlékek.
2023. okt. 13. 20:56
 54/121 A kérdező kommentje:

Még a végén kiderül, hogy azon jóképű férfiak akik lenézik és egy rongynak tartják a nőket és 1 menet után kivágják őket mint a macskát sz/rni azok a fenoménok és a csúnyább pasik a rosszak :DDDDDDDDDDD

Hihetetlen buták a nők..

2023. okt. 13. 20:57
 55/121 anonim ***** válasza:
13%

Az összes beteges feministának van elborulva az agya. Miattuk van még a rút nőknek is arra huzalozva a gondolkodása, hogy csak az álom pasik legyenek jók.

19F incel

2023. okt. 13. 20:57
 56/121 anonim ***** válasza:
91%

Drága, egyetlen jóképű pasi se dobott ki egy menet után.

Képzeld soha nem találkoztam még olyan jóképű pasival, aki csak feleannyira is rohadna belülről, mint te😉

2023. okt. 13. 20:59
 57/121 anonim ***** válasza:
89%

Milyen meglepő, hogy soha nem dobott ki egyetlen jóképű pasi sem egy menet után, aztaaa most mi lesz, valami hiba csúszhatott a rendszerbe. :D Ja, hogy nem minden jóképű férfi egy szar, aki tárgynak tekinti a nőket? Ki hitte volna.

Csatlakozom a 60-ashoz miszerint soha nem találkoztam még olyan jóképű férfival, aki csak feleannyira rohadt volna, mint te.

Toporzékolsz itt 6 oldalon, hogy bizony a nők azzal fekszenek le, akivel akarnak és akihez vonzódnak meg háborogsz h miért nem terpesztenek be a csodálatos barátságodért cserébe és még te fikázol másokat. :D Haláli esküszöm.

2023. okt. 13. 21:06
 58/121 anonim ***** válasza:
79%
De amúgy most kosarazott ki egy csaj? Vagy mire fel ez a nagy tobzódás?
2023. okt. 13. 21:08
 59/121 A kérdező kommentje:

Mert sose volt dolgod jóképű pasival..

2023. okt. 13. 21:11
 60/121 anonim ***** válasza:
92%
Igazad van, az a fenomén pasi, aki huszadjára riherongyozza le a nőket, amiért azok számukra vonzó férfival fekszenek le. Vagy inkább az, aki gusztustalanul fröcsög, amiért a női barátai nem fekszenek alá, csak mert neki viszket a lába köze. Valóban most hogy mondod, tényleg ez a normális férfi definíciója. 🤦🏻‍♀️
2023. okt. 13. 21:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!