Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól fél, hogy kihasználnám?
Van egy lány, akivel nagyon jól alakulnak a dolgok, úgy érzem kölcsönös a szimpátia, viszont nem mer átlépni egy határt. Olyan, mintha direkt tartana egy távolságot, nehogy kapcsolat legyen belőle. Szerintem attól fél, hogy kihasználnám, amit ezekből raktam össze:
- Kb az első kérdése az volt, hogy csak kalandot akarok-e. Azóta még legalább 3-4x felhozta ezt a témát.
- Nem mondta így ki, de az előző kapcsolata azzal ért véget, hogy megcsalták, és ez nem is történt olyan régen.
- Arról érdeklődött, hogy mi vetett véget az előző kapcsolatomnak.
- A visszajelzések alapján viszonylag jóképű vagyok és elég jómódú, ami egyeseknél fuckboy-veszélynek tűnik
- Kissé önbizalomhiányos a lány
- Úgy érzem, hogy próbára teszt: arra kíváncsi, hogy tudnék-e rá várni, stb.
Lehet teljesen rossz úton járok.. Ti mit gondoltok? Hogy tudnék bizonyítani? Egyébként minden nagyon jól alakul köztünk.
Nem akarok csalódást okozni, nagyon fontos nekem ez a lány.
Mit akarok bizonyítani? Talán azt, hogy megbízható vagyok, és azt, hogy nekem csak ő kell. Igen, válaszoltam a kérdéseire, de ezek szerint nem nagyon hisz nekem, ha újra feltette a kérdést a kalandokról.
lány helyében vagyok most, nem lépek át egy határt,ne hogy csak testi dolgok legyenek többet akarok tőle csak lassan, megakarom ismerni több időt együtt tölteni.
Mutasd hogy te is ezt akarod többet, és ha szereted őt mond ki, ezzel azt bizonyítod hogy elköteleződtél és tényleg akarod, tettekkel fejezd ki, nézed őt hosszan, beszélgetsz vele stb. , ez egy önbizalom nővelő.
utolsó vagyok, lehet csak szimplán nem biztos az érzéseiben, fél újra szeretni.
Bár kissé tényleg idegesítő hogy ennyire nem bízik benned.
Ha nem működik lépj tovább, bizalom nélkül semmit sem ér.
Nem tudsz jobbat tenni, minthogy vársz. A hiba az ő készülékében van a friss szakítás miatt.
Ha megbízható vagy, akkor csak add magad és várj, ha megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!