Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevés manapság a nőknek nettó 250 ezer forint? Főleg ha nem is a fővárosban keres annyit, pedig a fővárosban is igen sokan "csak" annyit kapnak?
Bizony még a nagy Budapesten is ha fellapozol egy újságot, az álláshirdetések között bruttó 300-350-ért keresnek embereket. Gyári munkásokat, gépkocsivezetőket C-s jogsival, szakmunkásokat stb.
Sose hiszik el nekem, ti sem fogjátok, de én ismerek még mérnök informatikus pályakezdőt is Csodapesten aki nettó 250-et keres.
De mégis azt tapasztalom, hogy még itt vidéken is ahol sokkal többet ér a pénz, a nők általában keveslik amikor megtudják mennyi a fizetésem. Volt hogy emiatt utasítottak vissza.
Miféle világban élünk? Értem én hogy infláció van meg minden, de a bérek egyáltalán nem növekedtek azzal arányosan, de a nők elvárásai annál inkább.
Nem túl kapzsi sok nő társkereséskor?
"De miért várnak többet a mai nők? Azoktól miért nem várnak el többet akik Budapesten keresnek nettó 200-at? Azoknak hogy van párjuk, hogy van családjuk? Mert hogy van."
Mit nem fogsz fel azon, hogy keress magadnak olyan not, aki maga is ennyit keres?
Gondolom az a problemad, hogy a kisportolt testu, igenyes, magukra ado nok nem allnak veled szoba. Hat akkor megosztok veled egy oriasi titkot: ahhoz, hogy valaki fent tudja tartani azt a kulsot, bizony boven kell penz is. Borapolas, sport, egeszseges etkezes, szepeszeti szolgaltatasok(fodrasz pl), esetleg szepeszeti beavatkozasok(ez nyilvan nem erint mindenkit), uj ruhak idonkent, smink stb.
Probalkozzal a sajat szinteden, ezt probalja veled mindenki megertetni.
Pedig az átlag ember nem nagyon keres 250-400 ezer Ft-nál többet, főleg vidéken nem.
Ahová nem kell valami speciális tudás, vagy nem vezetői pozíció, sehol nem fognak 500-800 ezer Ft-okat ajánlgatni.
Persze tudjuk hogy itt a gyk-n a jól kereső, mindenben is sikeres emberkék tobzódnak, csakhogy ők nem az átlag.
Hol vidéken? Borsodban egy faluban vagy pl Sopronba, Győrbe? (Ugye a pestieknek minden vidék 🤣).
Én teherautóztam, 400at hazavittem 2 éve.
250...nálunk 150 az albi alsó hamgon pl plusz rezsi és akk még nem ettél, arról nem beszélve hogy fillérezel, nem tudsz félretenni, élni se élsz...csak meló meg otthon vagy.
Egy gyerek se 2 fillér.
Aztán még ha nincs is kocsid akk bérletet veszel, közbe taxi (also hangon nálunk 3500). Telefonszámla, bedöglik a hűtő aztán vehetsz fel hitelt mer arra se futja hogy a felét kifizesd.
Ez csak pár egyszerű példa.
Elég egy jó szakembernek lenni ahhoz hogy ne 250et keress.
Másrészt én pl jól élek, jó a fizetésem, van egy életszinvonalam amiből nem adok lejjebb egy pasi miatt se. Olyan pasi meg nem kell akivel csak sétálni meg filmezni lehet.
Budapesten se drágább az élet, mint pl egy Ausztriábal határos településen.
Van olyan nő aki igen, a pénzre megy. Mástól várja el az anyagi biztonságot...de annak a nőnek 500as fizetésem se elég általában.
Én nem várok el 400nál többet holott minimális 2szer annyi a havi bevételem.
N 31
12
Nem foglak eltartani! Pont ez a probléma! Ezert sem jönnék veled össze! Mert nem foglak eltartani! Ugyanis 3x ennyit keresek! Én még olyan mérnököt nem láttam, aki 250 ezret keres... (vagy akkor az egy nagyon szar mérnök)! És gyanitom, nyelvet sem.tud!
Egyebiránt, én most is tanulok, munka mellett!
35-ös
Kevésnek kevés, de másoknak sincs több ebben az országban. Akkor mások hogy élnek meg?
38, hát úgy, hogy először is elvégeztem az alapképzést az egyetemen, aztán a mesterképzést, ami alatt már elkezdtem dolgozni. Egyetem után 2015-ben nettó 90 ezer forint volt a bérem próbaidő alatt. Ügyes voltam, idővel emeltek mindig kicsit, de kis cég volt, nagy pénzre nem számíthattam, így 4 év után elmentem multihoz. Utána elmentem egy amerikai céghez dolgozni, ott már br. 700 ezer volt az alapbérem, 2 év után 1 millió bruttóra emelték plusz bónuszt is kapok.
Hát így lehet. El kell kezdeni valahol és igen, folyamatosan fejlődni meg proaktívkodni kell, és ha úgy van, új munkát nézni, mert anyagilag nem éri meg sokáig egy helyen maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!