Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kevés manapság a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevés manapság a nőknek nettó 250 ezer forint? Főleg ha nem is a fővárosban keres annyit, pedig a fővárosban is igen sokan "csak" annyit kapnak?

Figyelt kérdés

Bizony még a nagy Budapesten is ha fellapozol egy újságot, az álláshirdetések között bruttó 300-350-ért keresnek embereket. Gyári munkásokat, gépkocsivezetőket C-s jogsival, szakmunkásokat stb.

Sose hiszik el nekem, ti sem fogjátok, de én ismerek még mérnök informatikus pályakezdőt is Csodapesten aki nettó 250-et keres.

De mégis azt tapasztalom, hogy még itt vidéken is ahol sokkal többet ér a pénz, a nők általában keveslik amikor megtudják mennyi a fizetésem. Volt hogy emiatt utasítottak vissza.

Miféle világban élünk? Értem én hogy infláció van meg minden, de a bérek egyáltalán nem növekedtek azzal arányosan, de a nők elvárásai annál inkább.

Nem túl kapzsi sok nő társkereséskor?

2023. szept. 18. 09:42
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
87%

"Miféle világban élünk?"

Olyanban, ahol az erőforrások, (úgy mint lakhatas, +rezsi, minőségi élelmiszer, oktatás, minőségi szórakozás, utódnevelés, utód oktatása, rengeteg sok pénzbe kerül! Te ezt miért nem ismered el?

És elég szomoru, hogy nem azon gondolkodsz, hogy hogyan lehetne ezen változtatni! Nem! Szidod a nőket, hogy nem elég! Hát nem bzdmeg! Kétszer ennyit keresek nőként...

2023. szept. 18. 11:36
 12/60 A kérdező kommentje:

Mégis minek képezze magát az ember, amikor a diplomások már annyian vannak hogy lassan kevesebbet keresnek mint egy munkás?

Pedagógusok, ápolók, tűzoltók, mentők, bölcsészek mind ennyit keresnek Budapesten is ami sokkal drágább. De mondom, sok közgazdász, sőt mérnök is ennyit keres.

Minek képezzem magam még 5 év egyetemmel, hogy ugyanennyit keressek? Ki fog addig eltartani? Te?

2023. szept. 18. 11:37
 13/60 anonim ***** válasza:
91%

Nem csak a nőknek. Nekem is kevés lenne, ha annyit keresnék.

Az konkrétan lóf.sz, hogy finoman fejezzem ki magam.

F, 35

2023. szept. 18. 11:48
 14/60 anonim ***** válasza:
92%
12-es, a lustaságodat és a közönyödet nem kell ilyen hazug állításokba burkolni. Mondd azt, hogy "dehogy tanulok, szarok én bele, biztos nem erőltetem meg magam", úgyis mindenki tudja, hogy erről van szó. Te nyilván nem tehetsz semmiről és semmiért, a diploma szart nem ér, senki nem keres jól, a nők pedig kapzsik mind. Te meg egy ártatlan, okos, szorgalmas jólélek vagy, aki csak a körülmények áldozata...
2023. szept. 18. 11:53
 15/60 anonim ***** válasza:
91%
Hm, de normális esetben az ember nem azért képezi magát hogy milliomos legyen hanem azért mert érdekli amit tanul. Vagy tévedek?
2023. szept. 18. 11:55
 16/60 anonim ***** válasza:
86%
12. Értjük, köszönjük a beszámolót. Ha ennyire vágod a témát, válaszold meg magadnak a kérdéseidet. Hajrá!
2023. szept. 18. 12:08
 17/60 anonim ***** válasza:
69%

Én most nem akarok állást foglalni egyik oldalon se, csupán pár tényt közölni. A helyzet az, hogy ebben az országban jelenleg csomó közalkalmazott van, akiknek a nettó bére 200 ezer ft körül van, és nem hetibe, hanem haviba. Tanárok pl, de vannak még bőven mások is. Sokszor felsőfokú képzettséggel, és olyan emberekről van szó, akikre szükség van az ország működéséhez. Mégis a nettó 200 ezer számukra is a mai magyar rögvalóság.

És akkor én most mindkét oldal fele szeretnék kérdezni. Az első, hogy akkor pl a legtöbb tanárnak hogyhogy van párja? A második pedig az, hogy itt egyesek állítása szerint már 250-300 ezerből se lehet megélni, akkor akik ezalatt keresnek, hogy csinálják?

Lepontozást nem kérek, bár fog úgyis jönni. Csupán annyit szerettem volna hogy rámutassak az érme ezen két oldalára is. Kicsit közelebb hozva a vitatkozó feleket egymáshoz.

2023. szept. 18. 12:14
 18/60 anonim ***** válasza:
72%

"Csak vastag bankkártyát. Ami természetesen a párjuké."

Nem akarok gyereket. Pénzt igen. Ami természetesen az enyém.

Milyen rémálom világban akarnék nem saját magamnak pénzt, hanem egy faroknak?

2023. szept. 18. 12:14
 19/60 anonim ***** válasza:
82%
Hiába áltatod magad, én nőként utoljára 2015-ben kerestem ennyit egy sima érettségivel meg angol nyelvvel, vidéken. Nem a nőknek nem elég ez a pénz, hanem ma ebben az országban éhen halni sem elég kb. Ha neked ennyire van igényed, akkor egészségedre, de ne akarj már mást is a szintedre húzni.
2023. szept. 18. 12:16
 20/60 anonim ***** válasza:
78%

"A második pedig az, hogy itt egyesek állítása szerint már 250-300 ezerből se lehet megélni, akkor akik ezalatt keresnek, hogy csinálják?"

Szerintem ezt sokan úgy értik - én biztos -, hogy egy alap minőséget hozzunk. Mert farhátot és zsíros kenyeret is lehet mindennap enni, lehet úgy élni, csak nem érdemes. Már ha tudod, hogy van lehetőséged jobbra.

Ez ugyanolyan, hogy ha azt mondom, nincs pasi, az azt jelenti, hogy számomra megfelelő nincs, de egy csövit nem fogadok be.

2023. szept. 18. 12:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!