Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kevés manapság a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevés manapság a nőknek nettó 250 ezer forint? Főleg ha nem is a fővárosban keres annyit, pedig a fővárosban is igen sokan "csak" annyit kapnak?

Figyelt kérdés

Bizony még a nagy Budapesten is ha fellapozol egy újságot, az álláshirdetések között bruttó 300-350-ért keresnek embereket. Gyári munkásokat, gépkocsivezetőket C-s jogsival, szakmunkásokat stb.

Sose hiszik el nekem, ti sem fogjátok, de én ismerek még mérnök informatikus pályakezdőt is Csodapesten aki nettó 250-et keres.

De mégis azt tapasztalom, hogy még itt vidéken is ahol sokkal többet ér a pénz, a nők általában keveslik amikor megtudják mennyi a fizetésem. Volt hogy emiatt utasítottak vissza.

Miféle világban élünk? Értem én hogy infláció van meg minden, de a bérek egyáltalán nem növekedtek azzal arányosan, de a nők elvárásai annál inkább.

Nem túl kapzsi sok nő társkereséskor?

2023. szept. 18. 09:42
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
67%

Ebben igazad van, de nem épülhet a társadalom csak diplomásokra.

Valakinek a fizikai munkát is el kell végezni.

2023. szept. 18. 15:39
 52/60 anonim ***** válasza:
86%

39

Lőször juniornak vesznek fel. Lehet, 800 nettót nem fogsz kapni, de a kérdezőnél jóval többet. Ha meg az egyetem alatt dolgoztál mellékállásban, projekten, akkor máris lesz némi tapasztalatod.

2023. szept. 18. 15:44
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Pedig amúgy az én szememben hihető, hogy ezen az oldalon jobban kereső, sikeresebb emberek vannak jelen, mint más, nem névtelen fórumokon. A magasabb státuszú, átlagnál sikeresebb, jobban kereső emberek sokkal inkább mennek ilyen anonim fórumokra, mert pont a státuszukból kifolyólag jobban rájuk irányulna a figyelem, ha névvel és arccal kommentelnének, nem szívesen mutogatja magát ország-világ előtt ez a réteg. Ha nem hiszel nekem, nyiss meg a Facebookon szinte bármilyen posztot, az ott névvel és arccal kommentelők bő többsége alacsonyabb társadalmi státuszú emberekből áll ki, és ez a fogalmazási készségből, helyesírásból is bőőven lejön. A GyK-n a nagy többség választékosan, szinte hibátlan helyesírással kommentel, míg a Facebookon elég nagy a sötétség... leginkább a politikai témáknál szembetűnő ez a jelenség. Hasonló a helyzet egyébként a YouTube-on is a politikai videóknál, ott is többnyire tudnak azért helyesen írni és szépen fogalmazni (ami ugye szintén névtelen).

Egy szó mint száz, számomra semmi meglepő nincs ebben, hogy a magasabb társadalmi státuszú emberek sokkal kevésbé szeretnének feltűnősködni, mutogatni magukat országnak-világ előtt a neten, ez inkább a szegényebb rétegre jellemző mentalitás. Főleg ebben az országban érted, ahol ha pont egy olyan munkahelyen dolgozol, ami NER-közeli, vagy neadjisten fideszes kézben van, és meglátják a posztodat vagy lájkodat valahol, aztán meglesz a következménye, hiszen felelősségteljesebb pozícióban dolgozol, van vesztenivalód, ha elveszíted a jó pozíciódat. Egy gyári munkást ez nyilván sokkal kevésbé fog érinteni ez a probléma. Szóval ezt a jelenséget is kalkuláld be, nem csak kitalálom, olvastam is már erről a jelenségről.

2023. szept. 18. 20:35
 54/60 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindig meglep, hogy facebookon kisgyerekes profilképpel családapák miket le mernek írni.
2023. szept. 18. 20:54
 55/60 anonim ***** válasza:
0%

48:As a 47 és vagyok.

Mi az hogy ilyen az élet? Az ember azért el hogy ne csak letezzen hanem éljen is. Sajnos ez az undorító pénzes világban nem mindenki kereshet havi több száz ezret. Mivan ha mindenki milliókat keresne? Akkor olyan is lenne az ár mindenhol. A nőknek nem anyagi szempontból kéne választani partnert maguknak. De sajnos a legtöbb nő tud válogatni. Ezért van sok férfi egyedül és ezért van jóval több nő kapcsolatban. Egy nő hulye lenne eldobni egy olyan pasit aki jól néz ki és pénzes. Lásd pl Várkonyi Andrea és a loloke. Bár igen a loloke egy hörcsögre hasonlít. De ott is a pénz beszél.

2023. szept. 18. 21:02
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de én most egy tömegjelenségről írtam, nem egyedi esetekről, hogy egyes családapák miket írnak le. Az viszont elég logikusnak tűnő gondolat szerintem, hogy a társadalmi ranglétra magasabb fokán lévő, széles ismeretségi körrel rendelkező, felelősségteljes pozíciókat betöltő emberek sokkal inkább tartanak attól, hogy véleményüket névvel, arccal, ráadásul még nagyelérésű oldalakon is hangoztassák, mint pl. a Facebook, ami tele van ismerősökkel - egyrészt sokkal többen felismerhetik őket, másrészt jobban is adnak a szavukra, vagy éppenséggel, a sikerességükből adódóan messzebbre elmehet a hírük, mint az egyszerűbb embereknek. Politikai témák esetén meg hatványozottan igaz lesz ez a jelenség, garantálom neked (saját és mások tapasztalata + logikus is). De mivel ők is vágynak arra, hogy kifejtsék a véleményüket, ami természetes emberi igény, így a legjobb megoldás az anonim fórumok lesznek.
2023. szept. 18. 21:08
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzáteszek, hogy az itteni "sztenderd" gondolkodásmód is jól tükrözi a magasabb státuszt, pl. hogy a többség maradi gondolkodásúnak tartja a férfiakat, a másik oldalról meg az állandó feministázás szúr szemet, ez sem a szegényebb, igénytelenebb női rétegre jellemző a feministább gondolkodás, hanem pont a nagyvárosi, iskolázottabb rétegre jellemző gondolkodásmód.
2023. szept. 18. 21:13
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Több nő van kapcsolatban mint pasi...oké. Sok a leszbikus xd.
2023. szept. 18. 21:35
 59/60 anonim ***** válasza:
7%
Facebook az értelmes embereknél mostanra egy kirakat. Ennek tudtában tesz mindent, oszt meg, vagy kommentel. Hogy mások látják, és főleg az ismerősei, munkatársai, partnerei, és ezalapján értékelik őt. Egyfajta önbrand managelése. Aztán az igazi vadállatság, a valódi én, és valódi őszinte gondolatok, érzések, vagy szimpla vadállati ragelés, az itt a gyakorin kerül elő. Vagy redditen, 444hszen, kinek mi. A lényeg hogy anonim forumokon, vagy tetszőleges álneves fórumokon.
2023. szept. 18. 21:46
 60/60 anonim ***** válasza:
46%
Választékosan, hibátlan helyesírással? A Gyk-n?😁😁😁 Mondjuk a sértegetés, mocskolódás tényleg választékos...
2023. szept. 19. 07:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!