Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevés manapság a nőknek nettó 250 ezer forint? Főleg ha nem is a fővárosban keres annyit, pedig a fővárosban is igen sokan "csak" annyit kapnak?
Bizony még a nagy Budapesten is ha fellapozol egy újságot, az álláshirdetések között bruttó 300-350-ért keresnek embereket. Gyári munkásokat, gépkocsivezetőket C-s jogsival, szakmunkásokat stb.
Sose hiszik el nekem, ti sem fogjátok, de én ismerek még mérnök informatikus pályakezdőt is Csodapesten aki nettó 250-et keres.
De mégis azt tapasztalom, hogy még itt vidéken is ahol sokkal többet ér a pénz, a nők általában keveslik amikor megtudják mennyi a fizetésem. Volt hogy emiatt utasítottak vissza.
Miféle világban élünk? Értem én hogy infláció van meg minden, de a bérek egyáltalán nem növekedtek azzal arányosan, de a nők elvárásai annál inkább.
Nem túl kapzsi sok nő társkereséskor?
17-es úgy, hogy mamahoteleznek/örökölnek/ szülők telenyomják pénzzel vagy jól kereső párt keresnek. Pasiként meg ki is esik a jól kereső pár.
A volt tanáraim mind jól kereső pasit vettek el vagy 50 évesen is az anyjukkal laktak és 10 évig ugyanabban a ruhában jártak.
Több rendőr ismerősöm van, akik ennyit keresnek, de mindegyiknek van valami jól fizető mellékállása. Amelyiknek van gyereke, annak meg 2-3 mellékállása is van...
Hivatástudatból nem lehet megélni.
Nekem azért kevés, mert én nettó 560 kapok.
Aki megmarad ilyen alapmelóknál és alapfizuknál nem baj, csak keressen a saját ligájában. Egy nettó 150-200as csaj pont hozzá illik.
A 17-es rátapintott a lényegre!!
Sokan keresnek nettó 200 ezret még a fővárosban is, akár diplomával, mégis boldog családos életet élnek.
Akkor nekem a nettó 250 ezer vidéken miért ne lenne elég?
"De miért várnak többet a mai nők?" - mert megtehetik. Mert rengeteg nő ennél jóval többet keres, és nem fognak eltartani téged, sem pedig kipótolni a fizetésedet. Illetve azért is megtehetik, mert vannak szép számmal okos, ambíciózus férfiak, akik sorban állnak értük, és értelemszerűen azt fogják választani, akinek nem derogál(t) tanulni, megerőltetni magát. Sokat árulkodik ám ez a jellemről.
A másik pedig, hogy ne mai nőzzél itt, mert régen, amikor a nők nem dolgozhattak, és a férfi tartotta el az egész családot egyedül, akkor sokkal nehezebb volt férfinak lenni. Abban a világban neked még ennyi esélyed sem lenne, mert senki nem adta volna a lányát hozzád feleségül, ugyanis életképtelen és lusta vagy.
Mert nők között is van, aki ennyit keres. Lehet úgy is gondolkozni, hogy ketten együtt majd többre megyünk. De sokan még meg sem találták a társukat, már azt tervezik, hogy évekig otthon lesznek a gyerekekkel. Egy normális kapcsolatban a felek egymást segítik, motiválják, így lehet előbbre jutni.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!