Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kevés manapság a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevés manapság a nőknek nettó 250 ezer forint? Főleg ha nem is a fővárosban keres annyit, pedig a fővárosban is igen sokan "csak" annyit kapnak?

Figyelt kérdés

Bizony még a nagy Budapesten is ha fellapozol egy újságot, az álláshirdetések között bruttó 300-350-ért keresnek embereket. Gyári munkásokat, gépkocsivezetőket C-s jogsival, szakmunkásokat stb.

Sose hiszik el nekem, ti sem fogjátok, de én ismerek még mérnök informatikus pályakezdőt is Csodapesten aki nettó 250-et keres.

De mégis azt tapasztalom, hogy még itt vidéken is ahol sokkal többet ér a pénz, a nők általában keveslik amikor megtudják mennyi a fizetésem. Volt hogy emiatt utasítottak vissza.

Miféle világban élünk? Értem én hogy infláció van meg minden, de a bérek egyáltalán nem növekedtek azzal arányosan, de a nők elvárásai annál inkább.

Nem túl kapzsi sok nő társkereséskor?

2023. szept. 18. 09:42
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
71%

17-es úgy, hogy mamahoteleznek/örökölnek/ szülők telenyomják pénzzel vagy jól kereső párt keresnek. Pasiként meg ki is esik a jól kereső pár.

A volt tanáraim mind jól kereső pasit vettek el vagy 50 évesen is az anyjukkal laktak és 10 évig ugyanabban a ruhában jártak.

Több rendőr ismerősöm van, akik ennyit keresnek, de mindegyiknek van valami jól fizető mellékállása. Amelyiknek van gyereke, annak meg 2-3 mellékállása is van...

Hivatástudatból nem lehet megélni.

2023. szept. 18. 12:20
 22/60 anonim ***** válasza:
86%

Nekem azért kevés, mert én nettó 560 kapok.

Aki megmarad ilyen alapmelóknál és alapfizuknál nem baj, csak keressen a saját ligájában. Egy nettó 150-200as csaj pont hozzá illik.

2023. szept. 18. 12:22
 23/60 anonim ***** válasza:
62%
17. Á, itt ilyeneket nem szabad írni. Ebben az országban mindenki sikeres vállalkozó. A gyk népe természetesen ezen belül is kiemelten szerencsés réteg!
2023. szept. 18. 12:22
 24/60 A kérdező kommentje:

A 17-es rátapintott a lényegre!!

Sokan keresnek nettó 200 ezret még a fővárosban is, akár diplomával, mégis boldog családos életet élnek.

Akkor nekem a nettó 250 ezer vidéken miért ne lenne elég?

2023. szept. 18. 12:33
 25/60 anonim ***** válasza:
86%
24. És akkor már ne is szabadjon törekedni a többre? Azért szabadjon már nem meglégedni a minimummal, csak mert mások is megelégszenek vele?
2023. szept. 18. 12:35
 26/60 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenki ugyanazt várja el.
2023. szept. 18. 12:35
 27/60 A kérdező kommentje:
De miért várnak többet a mai nők? Azoktól miért nem várnak el többet akik Budapesten keresnek nettó 200-at? Azoknak hogy van párjuk, hogy van családjuk? Mert hogy van.
2023. szept. 18. 12:36
 28/60 anonim ***** válasza:
91%
Egymástól független, hogy mit várnak el a nők. Nem úgy kell párt keresni, hogy "gyere össze velem, mert az a nő összejött azzal a férfival".
2023. szept. 18. 12:41
 29/60 anonim ***** válasza:
77%

"De miért várnak többet a mai nők?" - mert megtehetik. Mert rengeteg nő ennél jóval többet keres, és nem fognak eltartani téged, sem pedig kipótolni a fizetésedet. Illetve azért is megtehetik, mert vannak szép számmal okos, ambíciózus férfiak, akik sorban állnak értük, és értelemszerűen azt fogják választani, akinek nem derogál(t) tanulni, megerőltetni magát. Sokat árulkodik ám ez a jellemről.

A másik pedig, hogy ne mai nőzzél itt, mert régen, amikor a nők nem dolgozhattak, és a férfi tartotta el az egész családot egyedül, akkor sokkal nehezebb volt férfinak lenni. Abban a világban neked még ennyi esélyed sem lenne, mert senki nem adta volna a lányát hozzád feleségül, ugyanis életképtelen és lusta vagy.

2023. szept. 18. 12:44
 30/60 anonim ***** válasza:
81%

Mert nők között is van, aki ennyit keres. Lehet úgy is gondolkozni, hogy ketten együtt majd többre megyünk. De sokan még meg sem találták a társukat, már azt tervezik, hogy évekig otthon lesznek a gyerekekkel. Egy normális kapcsolatban a felek egymást segítik, motiválják, így lehet előbbre jutni.

N

2023. szept. 18. 12:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!