Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinàljak ha randizàskor nem tudom leplezni hogy tetszik a pasi és ha ezt ő làtja utàna màr nem lelkes?
Figyelt kérdés
Mindig ez történik
Első 1-2 randi előtt lelkes a pasi majd megkedvelem én és érdeklődök, mosolygok stb és ezután elszàll a lelkesedésük
ma 18:59
1/5 anonim válasza:
Normális férfi örül annak, ha tetszik a másiknak, ha lelkesek, mosolygósak vagyunk. Lehet szimplán gyíkokkal randiztál... Vagy túlzásba viszed a lelkesedést? Esetleg még ezt tudom elképzelni, hogy nagyon nyomultál (üzengetés, telefon egész nap, esküvő téma, ilyesmik jutnak eszembe).
3/5 A kérdező kommentje:
2-es pl? Milyen az ha természetellenes?
ma 19:34
4/5 anonim válasza:
Szerintem inkább a gyíkokkal beszéltél lesz a megoldás. Nagyon sok ilyen van hogy csak addig vagy érdekes míg kiderül meg tud e hódítani, utána élvezi hogy nézel ki a fejedből hová lett az érdeklődése. Azt hiszi ezáltal lesz valaki.
5/5 anonim válasza:
Amúgy ez gyakori eset. Addig vagy érdekes amíg jatszod az elérhetetlen hercegnőt. Mikor láthatóan te is akarod a csàvot = rögtön unalmas leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!