Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha randizàskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha randizàskor nem tudom leplezni hogy tetszik a pasi és ha ezt ő làtja utàna màr nem lelkes?

Figyelt kérdés

Mindig ez történik

Első 1-2 randi előtt lelkes a pasi majd megkedvelem én és érdeklődök, mosolygok stb és ezután elszàll a lelkesedésük

jan. 12. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfi örül annak, ha tetszik a másiknak, ha lelkesek, mosolygósak vagyunk. Lehet szimplán gyíkokkal randiztál... Vagy túlzásba viszed a lelkesedést? Esetleg még ezt tudom elképzelni, hogy nagyon nyomultál (üzengetés, telefon egész nap, esküvő téma, ilyesmik jutnak eszembe).
jan. 12. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet természetellenes a viselkedésed.
jan. 12. 19:26
 3/10 A kérdező kommentje:
2-es pl? Milyen az ha természetellenes?
jan. 12. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a gyíkokkal beszéltél lesz a megoldás. Nagyon sok ilyen van hogy csak addig vagy érdekes míg kiderül meg tud e hódítani, utána élvezi hogy nézel ki a fejedből hová lett az érdeklődése. Azt hiszi ezáltal lesz valaki.
jan. 12. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy ez gyakori eset. Addig vagy érdekes amíg jatszod az elérhetetlen hercegnőt. Mikor láthatóan te is akarod a csàvot = rögtön unalmas leszel.
jan. 12. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Randizz olyan pasikkal, akiknek ez jön be! Én mondjuk utálom, amikor küzdeni kell egy nőért. Utálom, amikor egyszer közömbösnek mutatja magát, aztán meg érdeklődik. Utálom, amikor nekem kell mindent kitalálnom, nekem kell vinni a beszélgetést úgy, hogy ő csak válaszolgat. Ne adja magát könnyen, de visszajelzést adjon egy nő!
jan. 13. 03:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Leplezni nem kell, de ha azt veszed észre magadon hogy csak te csaholod körbe de ő téged nem, na akkor abból vissza kell venni. Aranyszabály, mindig csak annyit adni amennyit te is kapsz.
jan. 13. 04:12
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Ijesztő lehet a túlzott lelkesedés, ugyanez igaz a férfiakra is, hiszen mindig tanácsolják, hogy ne teperjen a férfi se túlzottan a nő iránt, mert az ellenszenves is lehet, illetve azt mutathatja, hogy nagyon elkeseredett valaki, nincs sok opciója ezért minden adódó lehetőségbe foggal körömmel kapaszkodik.

Ugyanez lehet nálad is, hogy túlzottan úgy tűnik, hogy a kutyának nem kellenél amúgy (valamilyen oknál fogva) és ezért vagy ennyire lelkes, esetleg valami komoly gond van nálad, hogy így ragaszkodsz egy kvázi ismeretlen emberhez is.

jan. 13. 08:03
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Nincs ezzel semmi gond, csak nem egymást kerestétek. Lesz majd olyan, akinek kifejezetten tetszeni fog, hogy ilyen vagy. Szerintem cukik tudnak lenni az ilyen csajok. :D (Nem, nem akarok én is randizni, az asszony nem díjazná. :D)
jan. 14. 13:58
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

"Ugyanez lehet nálad is, hogy túlzottan úgy tűnik, hogy a kutyának nem kellenél amúgy (valamilyen oknál fogva) és ezért vagy ennyire lelkes, esetleg valami komoly gond van nálad, hogy így ragaszkodsz egy kvázi ismeretlen emberhez is."

Ez mekkora paranoia már. Jááááááj nekem biztos rossz nő jut, ha érdeklem, akkor tuti egy szr nő a kutyának se kell és "defektes" stb. Akit én érdeklek tuti egy nagy nulla nő. Gondolja magában az idióta, így aztán teper az elérhetetlenért az meg megszivatja.

jan. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!