Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha egy pasinak ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy pasinak ilyen kijelentészt tesztek, akkor tetszik a pasi?

Figyelt kérdés
Egy autósiskolahoz járunk vezetni B kategoriás jogsi kapcsán, (de már régebben ismerjük egymást) és úgy vagyunk besztva hogy együtt jövünk haza tömegközlekedéssel. Míg vártuk a buszt beültünk kávézni beszélgetni, elég jóba lettünk, és tegnap feljött a párkapcsolati téma is, kinek hogy történtek a dolgai. Majd azt mondta kissé viccesen, hogy mi tök jól megvagyunk, nekünk kellene összejönnünk. Hát mondtam igen lehet! Azt észre vettem már hogy a belsőmet nagyon dícséri, hogy ez minden nőnek tetsző, ahogy udvariasan, nőként bánok vele is. De ugye ez kevés a nőknek. Külsőmre is tett már megjegyzést hogy jaj milyen jól nézek ki, nagyon jól áll a bőrkabát. De persze ezt lehet a kabatomra mondta csak. Azt kérdezném, ha ilyen kijelentést tesz egy nő, akkor a pasi külseje is bejön neki? Egy az egyben? Mert ha csak a lelkem, az kevés lesz kapcsolathoz. Nőknél ez hogy van?
ma 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ilyen kijelentést csak akkor tesz egy nő "viccesen", ha baráti szinten van az illetővel és abban is gondolkodik.

Ha valakihez vonzódik, meghagyja a vadászatot.

De ha neked bejön, rákérdezhetsz, hogy mennyire gondolta komolyan.

N.

ma 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Ember, ennél egyértelműbben nem tud a csaj kezdeményezni. Te meg hagyod lógva. Mire vársz? Hogy pucéran szétett lábbal felugrik a kávézó asztalára, és ordítja, hogy kúrd ájultra??

Felvetette, hogy nektek kéne összejönni. Te meg lerázod, és nem léptél azonnal. Kvázi visdzautasítottad. Ezt a csajt már innentől el is felejtheted.

ma 07:22
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez vmi szánalmas nyomulás volt ha már nem kezdeményezel csórinál🤣
ma 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Lehet tetszel, mindez akkor derül ki, ha elfogadja a randira invitálást. Ne légy nyuszi, a nők nem szeretik a félénk férfiakat, ha tetszik, kezdeményezz!
ma 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én nem mondanék ilyet csak úgy viccből, mert a férfiak bármit képesek félreérteni meg bármibe belemagyarázzák, hogy fú ennek a csajnak bejövök, egyszer amiatt szállt rám egy pasi akivel jóban voltunk, mert szóba került, hogy két napja rosszban vagyunk a párommal mert összekaptunk valamin, neki ez volt a jel arra, hogy akkor nekem szar a kapcsolatom és vele akarok lenni, miközben részemről csak haverként dumáltunk, hogy kivel mizu. Szerintem a legtöbb nőnek volt már ilyen élménye, hogy félreértette a férfi, hogy te csak haverkodsz vele. Ilyet, hogy össze kéne jönnünk, fixen csak annak mondanék, akivel randiznék.
ma 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

50%

De ha neked tetszik akkor hívd el egy igazi randira. Ne legyél ennyire félénk.

ma 08:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak ugye eddig baratként tekintettem rá, most meglepett. Elhívom valahova!
ma 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Az fontos,hogy a lelked tetszen. Illetve a kulsod is biztos tetszik neki.Vagy idokozben megtetszett neki. Ha azt mondta,jol osszeilletek, az eleg egyertelmu ,hogy jarna veled.
ma 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!