Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Johnny Depp ha Magyarországra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnny Depp ha Magyarországra született volna, incel lenne?

Figyelt kérdés

Magasító talpú és betétű cipőkkel is 168 centi magas, még régebben láttam Bécsben, én 180 centi vagyok de még hozzám képest is egy törpe volt, nagyon vastag talpú cipőben is.

Azóta utána néztem jobban, amerikai fórumokon azt írják a valódi magassága 163 centi.

Igaz, hogy egyesek szerint jóképű (volt), de 163 centi az 163 centi, ezért itthon nincs kegyelem.

Ha ide született volna Mordorba, itt ő is egy gyik-en rinyáló incel lenne?

tegnap 20:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez a férfi Magyarországon incel lenne.
Nem, az incel kategória nem itt kezdődik még mifelénk sem.
16 szavazat
1 2 3
 1/28 acelsziv ***** válasza:
100%
Sok alacsony férfit ismerek akiknek nagyon szép párjuk van. Nem ezen múlik, hanem a nyomorult, görcs hozzáállásotokon.
tegnap 20:44
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Van ismerosom ilyen magas 26evesen mar hazasodott.

Annyi a titok h a valo eletben kell elni nem a social mediabol kiindulni.

Jo kerdes persze h itthon szineszi tehetseg mire eleg de egesz biztos h Jhonni depp megalna a helyet itt is, ha nem is futott volna hollywoodi kariert.

tegnap 20:45
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb korára nagyon leromlott a külseje. Fiatalon szerintem Magyarországon se lett volna incel a magassága ellenére sem.
tegnap 20:56
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg amúgy 178 cm, közös fotókon pl Tom Cruise-zal is látszik, hogy Depp majd egy fejjel magasabb, mint a kb 170 cm Cruise, szóval a kérdés minden szempontból értelmetlen.
tegnap 21:04
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Jason statham johnny depp

Holnap Brad Pittről fogod megkérdezni hogyha itthon születik akkor incel lenne?

tegnap 21:14
 6/28 A kérdező kommentje:
Ha ő 178 centi akkor én 2 méter vagyok.
tegnap 21:14
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

178 centi. Bele is törődhetsz

A sztárok de főleg a Világsztárok magasságát mindig pontosan lehet tudni.

tegnap 21:24
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
De mindenki akinek van 1 db agya láthatja hogy egyáltalán köze nincs a 163 cm-hez…
tegnap 21:24
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
178 centi elvileg. Ami nem egy égi meszelő, de nem alacsony, pláne nem 163 centi. Ezt másokhoz viszonyítva is könnyen lehet látni. És ne felejtsük el, hogy idősödik már, kicsit megy össze. Apukámmal kb egy korosztály, rajta is látom, hogy centiket veszített a magasságából a korral. Ez az egész incel dolog egy mentális probléma, de ez jól látszik is az ilyen és ehhez hasonló kérdésekből.
tegnap 21:29
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
163 centivel nincs kegyelem? Én 175 centis nő vagyok, nem emlékszem mikor rúgtam fel alacsonyabb pasikat, de mostantól majd figyelek, hogy ne legyen kegyelem. 😂
tegnap 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!