Johnny Depp tényleg Magyarországra jön?
Figyelt kérdés
Valahol hallottam hogy idén nyáron idejön de nem tudom hogy ez most igaz vagy csak pletyka. Ha mégis jön akkor miért és körülbelül mikor?2016. márc. 29. 18:57
1/4 anonim válasza:
Bocsi,hogy nem tudok érdemben válaszolni,de nagyon remélem,hogy igaz! :) Hol hallottad?
2/4 anonim válasza:
Egyedül ennyit találtam a "hírről":
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__74413..
Sehol máshol nem írják, hogy jönne, szóval szerintem csak trollkodott a felhasználó.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom, csak egy barátnőmmel való beszélgetés eszembe juttatta és kerestem itt is kérdéseket valahol válaszoltak is, de az sem tűnik biztosnak, ezért kérdeztem hogy valaki tudja-e biztosan :/
2016. márc. 29. 19:19
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ez volt az és én is erre gondoltam, és ezért kérdeztem de valamiért mégis ez volt a fejembe ezért kerestem a kérdéseknél szóval nem tudom...meg gondoltam a kérdező is azért kérdezi így hogy mikor mert tud valamit hogy vmikor idén jönni fog
2016. márc. 29. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!