Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Johnny Depp ha Magyarországra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnny Depp ha Magyarországra született volna, incel lenne?

Figyelt kérdés

Magasító talpú és betétű cipőkkel is 168 centi magas, még régebben láttam Bécsben, én 180 centi vagyok de még hozzám képest is egy törpe volt, nagyon vastag talpú cipőben is.

Azóta utána néztem jobban, amerikai fórumokon azt írják a valódi magassága 163 centi.

Igaz, hogy egyesek szerint jóképű (volt), de 163 centi az 163 centi, ezért itthon nincs kegyelem.

Ha ide született volna Mordorba, itt ő is egy gyik-en rinyáló incel lenne?

tegnap 20:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

[link]

Benicio del Toro 188 centi. Ezen a képen talán lehet látni mennyire törpe mellette.

tegnap 21:31
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést jason stathammal is felraktad. Semmi sincs kőbevesésve hogy mikor jön össze és kivel. Őszintén nincs erre recept. Egy biztos, nem minden a magasságon alapul és a pénzen. Jó incelek ti hiszitek ezt, de tényleg nem lehet erre adni. Le leszek pontozva tudom. Hajrá.
tegnap 21:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

178 cm-t írnak mindenhol. Ne mondd már hogy nem tűnik fel hogy amit linkeltél azon hátrébb áll mint a másik csávó... Ennyire ne legyél már tompa.

[link]

Amúgy olyan arccsonttal meg szemekkel akkor sem lenne baja a csajozással ha tényleg alacsony lenne. De nem az.

tegnap 21:39
 14/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy össze kellett törnöm a kislánykori álomképedet, de Johnny Depp valójában egy 163 centis törpe, én magam láttam Bécsben. :)
tegnap 21:41
 15/29 A kérdező kommentje:
Ezen a képen konkrétan ágaskodik, csak ugye azt nem látod.
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebből az egy torz filmes szögből (#11 kép).

Itt meg az 170 magas (magasított talpú cipős) Tom Cruise mellett, normális tartással:

[link]

Szintén 170 magas (magassarkút viselő) Amber Heard mellett:

[link]

És ahogy idősödik, össze fog menni mégjobban. Na ez a kérdés is minta példája ennek az “incel” gondolkozásnak. Valamit a fejedben kitalálsz, és nincs az a tény, reális magyarázat, ami megváltoztatja a tévképzetet.

17/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet Bécsben már be volt állva aztán görnyedt volt. Vagy te voltál beállva és valami csövit néztél be Deppnek. A képen nem ágaskodik, az mást jelent. Dől a másik csávó felé, sokszor szoktak emberek akaratlanul is közelebb húzódni fényképeken a barátaikhoz. Már akinek van ugye.
tegnap 21:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek valóban kicsi, kb 163-5 centi magas férfit, aki nem rossz képű arcra, de azért nem is egy Johnny...

Évek óta boldog házas egy kb 155 centis nővel.

Erről ennyit.

Nyilván egy ilyen magas férfi nem a 190 centis női kosárcsapatban keresgélt...

tegnap 21:48
 19/29 anonim ***** válasza:

Végeztem egy kis villámkeresést. Skacok, itt valami tévedés van! Egyrészt Jhonny egyetlen filmjében sem néz ki 163 cm-nek.

Mástészt, bizonyos források szerint Jhonny 178 cm:

[link]

[link]

Itt Jhonny-t 175 cm-nek írják, de azt mondja a Kérdező, hogy Tailor Swift-nél (178 cm) magasabbnak látta:

[link]

A magyar Wikipédia szerint is 178 cm.

Szóval azt hiszem kijelenthetjük, hogy a Kérdező téved. Jhonny nem 163 cm!

tegnap 22:02
 20/29 anonim ***** válasza:

Ha Crusie-zal egymagas, akkor 170 cm kb.

De akkor sem 163, ez az adat tévedés. #19 voltam.

tegnap 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!