Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Johnny Depp ha Magyarországra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnny Depp ha Magyarországra született volna, incel lenne?

Figyelt kérdés

Magasító talpú és betétű cipőkkel is 168 centi magas, még régebben láttam Bécsben, én 180 centi vagyok de még hozzám képest is egy törpe volt, nagyon vastag talpú cipőben is.

Azóta utána néztem jobban, amerikai fórumokon azt írják a valódi magassága 163 centi.

Igaz, hogy egyesek szerint jóképű (volt), de 163 centi az 163 centi, ezért itthon nincs kegyelem.

Ha ide született volna Mordorba, itt ő is egy gyik-en rinyáló incel lenne?

tegnap 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
94%

Nem a testmagassága miatt lesz valaki incel, hanem a nőgyűlölete miatt.

Ezért van sok incelnek olyan kifogása hogy a nők úgyis csak a magasakra, pénzesekre, helyesekre buknak. Nem mondhatja ki kerek perec hogy utálja a nőket, mert lebzizzák érte.

Pedig gyakorlatilag erről van szó.

tegnap 22:14
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy 160 cm-es novakaszthat 161 cm-es es 170 cm-es ferfit is. Ha egy magas vagy kicsit magasabb,az mar ok.

A testmagassag nem lehet az oka sikertelensegnek.

Egy 160 cm-es no sose fog alacsonynak gobdolni pl egy 170 cm-es ferfit. Mert HOZZA KEPEST magasabb.

tegnap 22:22
 23/29 anonim ***** válasza:

Eh. Fiatalabb korában annyira még nem volt rusnya, viszont egész életében a különböző agresszív kirohanásai miatt volt címlapokon.

Én arra szavazok hogy élete nagy részében incel lett volna. Bár nem a magassága miatt.

tegnap 22:28
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Ő itt is sikeres lenne. Ugyanis nem a magasságon múlik.

Marics Peti 17O cm magas. Mégsem rinyal.

tegnap 22:32
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két alacsony férfi rokonom is van, évek óta kapcsolatban. Az egyik 167 a másik 164 cm magas. Volt párom 168.

A magasság csak egy szám, Depp meg sokaknak bejön. Én soha nem láttam szépnek, de, gondolom akinek Statham tetszik, annak fura lenne, ha Depp is bejönne.

Attól, hogy alacsony vagy (ugyan valamivel kisebb egyedszámból) de ugyanúgy találhatnál társat, ha nem lenne veled egyéb gond.

tegnap 23:00
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, el kell szomorítsalak, de valószínűleg nem Johnnyt láttad Bécsben, hanem egy hozzá hasonló csávót.

Ti incelek elég gyakran nézitek be a dolgokat, így ez a tévedésed már tökre nem lep meg senkit.

Az incelséghez meg nem alacsony test, hanem alacsony IQ kell.

tegnap 23:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Johnny Depp 178 centi, ami teljesen átlagos magasság egy férfinak. Bármilyen angol nyelvű oldalon megnézheted, ezt a magasságot fogod látni, nem is értem, honnan szedted ezt a 163, 168 centit. (Valószínűleg nem őt láttad Bécsben, vagy ha igen, nagyon pocsék a szemmértéked.) Egy filmes rendezvényen én valóban találkoztam vele, nőként vagyok 176 centi és gyakorlatilag szemtől szembe voltunk egymással.

Ez csak a felszínes része a dolognak, de a magasság amúgy is csak egy dolog. Még ha csak a külsőt vesszük, akkor is csak egy dologról van szó. Az incelség a belső torzulásból ered, a gyűlöletből, a haragból, az irigységből.

ma 00:03
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Egészen biztos, hogy nem 163 cm magas.

Nézd csak meg a Hollywood Vampires koncertek felvételeit. Kizárt a 163 cm, a 175-178 a reális.

ma 00:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Inkább azért lett volna incel mert itthon nem viszi semmire és ha kiveszed belőle a színészt akkor csak egy alkoholista drogos marad.
ma 04:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!