Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi komoly kapcsolatot tervez a nővel, mikor és milyen formàban hozza fel a szexet?
Ez egybefüggő. Valaki komolyan tervez, mégis második-harmadik randin már szóba hozza.
Valaki fél év után ejt csak szót a szexről, mégse gondolja komolyan (utóbbi esettel magam találkoztam sajnos).
A szex úgy is kiderülhet milyen ha van valamennyi petting, vagy témázgatás szóban kinek mije van mit szeret hogy néz ki.
Nem kell ahhoz abortuszra rohangálni mert kiszakadt a gumi vagy mehetsz a nemibeteg gondozóba.
Nem könnyű kideríteni. Az emberek nagyon durván meg tudják játszani magukat.
Kinél előbb, kinél utóbb bújik ki a szög a zsákból.
Vannak normális pasik bőven, nyilván, csak nagyon nehéz kiszűrni az elején, kinek mi a célja valójában, kivéve ha teljesen hülye és úgy viselkedik. De sajnos én is találkoztam olyan férfival, akiről soha nem gondoltam volna hogy csak szexre kellek, aztán mégis így lett. Nem néztem volna ki belőle.
9, de ezt szóban is meg lehet beszélni. Mindent el tudok mondani felöltözve.
És hitelesebb lenne, ha nem a dugás lenne a legfontosabb. Mert olyan borzalmas tulajdonságokat és személyiségjegyeket elnéznek az emberek cserébe a fétiseikért, hogy nem igaz. A legtöbb kapcsolat ma szexkapcsika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!