Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pasi komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi komoly kapcsolatot tervez a nővel, mikor és milyen formàban hozza fel a szexet?

Figyelt kérdés
tegnap 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egybefüggő. Valaki komolyan tervez, mégis második-harmadik randin már szóba hozza.

Valaki fél év után ejt csak szót a szexről, mégse gondolja komolyan (utóbbi esettel magam találkoztam sajnos).

tegnap 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
*egyénfüggő
tegnap 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Nálam a szex az ismerkedés része ergo a kapcsolat komolyságának bármiféle dimenziója csak szex UTÁN kerül elő
tegnap 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Egyet értek nőként is a #3 válasszal. Az ismerkedési szakasz része, hogy kiderüljön milyen a szex. Nálam sosem merült fel előre megtervezve a szex. Két ember érzi, ha adott a pillanat, és halad a kapcsolat. Megtörténik amikor megtörténik. Óvszer mindig volt a lakásomban meg nálam amikor ismerkedtem, ez az egy részlet amivel előre számolni kell. Sosem hozta fel senki, meg én sem, hogy mi legyen ennek a menete. Persze célzások, flört, utalások mindig voltak, de nem egy koreográfia ez.
tegnap 21:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Ki akarom szűrni hogy a férfi csak szexet akarjon... ezért kérdem
tegnap 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

A szex úgy is kiderülhet milyen ha van valamennyi petting, vagy témázgatás szóban kinek mije van mit szeret hogy néz ki.

Nem kell ahhoz abortuszra rohangálni mert kiszakadt a gumi vagy mehetsz a nemibeteg gondozóba.

tegnap 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyű kideríteni. Az emberek nagyon durván meg tudják játszani magukat.

Kinél előbb, kinél utóbb bújik ki a szög a zsákból.

Vannak normális pasik bőven, nyilván, csak nagyon nehéz kiszűrni az elején, kinek mi a célja valójában, kivéve ha teljesen hülye és úgy viselkedik. De sajnos én is találkoztam olyan férfival, akiről soha nem gondoltam volna hogy csak szexre kellek, aztán mégis így lett. Nem néztem volna ki belőle.

tegnap 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem csoda, h ennyi trágya kapcsolat van. A szex jobb, ha már ismered a másikat. Az alapján dönteni a kapcsolatról mekkora 0 IQ dolog.
ma 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
8. Nem csoda, hogy ennyi kapcsolatban trágya a szex. Bemesélik maguknak sokan, hogy már együtt vagyunk, nem baj, ha teljesen mások a vágyaink, más a libidónk, egyáltalán nem élezetes a szex. Elég csak megnezni itt pár kérdést. Igen, a szex egyre jobb lesz, ahogy összecsiszolódik két ember. De vannak dolgok, amiket már az elején tisztán lehet látni. Szóval ezért is ez az ismerkedés része, kapcsolatról akkor beszélünk ha ilyen téren IS passzolunk. Inkább az a 0IQ, ha valakibe nem szorult semmi szexuális kultúra.
ma 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:

9, de ezt szóban is meg lehet beszélni. Mindent el tudok mondani felöltözve.

És hitelesebb lenne, ha nem a dugás lenne a legfontosabb. Mert olyan borzalmas tulajdonságokat és személyiségjegyeket elnéznek az emberek cserébe a fétiseikért, hogy nem igaz. A legtöbb kapcsolat ma szexkapcsika.

ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!