Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pasi komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi komoly kapcsolatot tervez a nővel, mikor és milyen formàban hozza fel a szexet?

Figyelt kérdés
jan. 12. 20:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%

Ha egy nővel a negyedik randink nem valamelyikünk lakásán van, akkor én nem is forszírozom tovább az ismerkedést. 48 évesen nem fogok hónapokig udvarolgatni.

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal: a szex része az ismerkedésnek. Marhára nem szokott senki meglepődni, ha vacsora után a kanapén csókolózni kezdünk és lekerülnek a ruhák.

Ha valakinek ez gyors, vagy tovább tartogatná a virágát, annak respekt, szíve joga.

Aki szerint szóban ezt meg lehet beszélni, az nagyon el van tévedve. Ha egy nő nekem szexről kezdene kérdezgetni az első néhány alkalommal, az a primitívség indikátora számomra. Várja ki, legyen meglepetés. Ugyan mi a szart kéne mondanom a második randin? Hogy hány percig bírom vagy mekkora?

Aki attól fél hogy csak szexre kell: ha a második randin nem győz meg a motivációjáról, nem érzel fizikai vonzódást, akkor megint csak kár erőltetni.

A szex amúgy egy baromi egyszerű dolog. Két ember kívánja egymást és megpróbálnak egymásnak örömet meg gyönyört okozni. Nem kell erre hónapokat várni.

jan. 24. 14:06
 22/34 anonim ***** válasza:
84%

7

Szerintem a mai férfiak bocsánat és tisztelet a kivételnek: nem férfiak. Egy igazi férfinek van tartása (nem csak a nőtől várja el) megismer ad időt rá, kommunikálja, hogy mit szeretne, ha szexet akkor szexet vagy ki se kezd egyébként ilyenfajta nőkkel akiknek van tartása. Tehát tudja mit akar és ezt nem fél szépen úriemberként a másik tudtára adni. Tud kommunikálni. Mert a mai férfiak/ nők nem tudnak. ( Én is tanulom, nem vagyok kivétel) Szűrésnél fontos. Mert az alap kérdésekből (is) nagyon sok kijön, hogy azzal az emberrel egymást keresitek - e vagy sem.

Távolságtartás sem egy utolsó pont és kitartónak lenni, nem lejjebb adni.

jan. 25. 09:00
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Személyfüggő. Vannak olyan esetek, hogy szexkapcsolatban voltak és mégis párkapcsolatban landolnak, sőt még házasságra is került sor. Úgyis van, hogy minden szép és jó, megmondja pl. 6-7 randi után, hogy szerelmes beléd, veled szeretne lenni közben meg más nő(k)nek is ugyanazt hazudja.

A tettei számítanak a legjobban és nem a szavaira kéne adni. Persze a legjobb ha a tettei és szavai egybevágnak.

Mert hiába mondja, hogy szeretlek ha közben amikor lázas vagy ő elmegy haverozni bár nincs más nő a képben.

jan. 25. 11:19
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
21# behaltam...,😂🤣😂
jan. 25. 14:45
 25/34 anonim ***** válasza:
50%
Azt szeretem ha ki fekszik a no mint egy tengeri csillag en meg teszem a dolgom. 😇
jan. 25. 15:13
 26/34 anonim ***** válasza:
54%

Szüzen nem kérettem magam, 2 hónap után szexeltünk. Együtt vagyunk 11 éve!

Teljesen mindegy mikor szexelsz vele mert az érzések döntik el, hogy akar veled maradni, vagy se.

Persze ha te neked nem megy az 1. vagy 3. randin a szex akkor ne csináld vele és ha tényleg érdekled megvárja míg kész leszel rá. Viszont azt lehetetlen elvárni a férfitól, hogy csak csókolóztok, vagy fogod a kezét és meg fog vele elégedni hónapokon keresztül.

Valamit nyújtanod kell addig míg nem vagy felkészülve a szexre. A hormonok nemcsak a nőt készítik ki, de a férfit is szintén és nem fair váratni hosszú ideig és főleg nem amiatt, hogy jobban meg fog becsülni ha nem adod be könnyen a derekad.

jan. 25. 20:36
 27/34 anonim ***** válasza:

Mást meg 2 hónapig átvertek, elvették a szüzességét, majd szépen elhagyták :)

Megint bebizonyosodott, hogy a nők képtelenek logikusan gondolkodni. :)

jan. 26. 02:00
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyan mi a szart kéne mondanom a második randin? Hogy hány percig bírom vagy mekkora?"

Nem kell így mondanod te nagyon sötét okostojás. Elég poénosan, lazán, jól érezve magad, utalgatni erre arra, és ha a másik vevő rá, akkor máris egy hullámhosszon vagytok, ahhoz nem kell neked levetkőznöd és ott villognod a hülye fejedhez a béna testeddel. Te vagy a primitív, begyepesedett, és nem azok akik ezt szépen kreatívan meg tudják beszélni.

jan. 26. 03:04
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem érdemes ezt ennyire számszerűsíteni, mint ahogy a 21 írja. Semmivel sem rosszabb, ha csak az 5. vagy 6. randin van szex. Azt meg úgyis érzi az ember, hogy halad a dolog valamerre, vagy veszett fejsze nyele. Ha meg halad, akkor előbb-utóbb szex is lesz.
jan. 26. 04:58
 30/34 anonim ***** válasza:
56%

28# tapasztalat! Aki beszél a szexröl az nem csinálja, béna benne, nem áll fel neki stb.

Aki nem beszél róla, na az tud valamit. Több évtizedes tapasztalatom ez, és maximálisan igazat adok a válaszolónak aki leírta hogy minek várjon x edik randiig a szexszel? Nyilván vannak kivételes esetek, én nőként is vártam szexre pasival, nem akart szexelni hónapokig. Természetesen kiderült hogy aszexuális meg csak sötétben meg mittomén a mentális bajai.

Márpedig a szex a kapcsolat 50%- át adja. Magyarul ha az jó, már félig oké a kapcsolat. Ha az nem jó, akkor csak a lelki része van rendbe a kapcsolatnak. Nézhetjük bárhonnan, de mindkét tipusú kapcsolat hanyatlani kezd.

jan. 26. 06:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!