Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komoly kapcsolatot szeretnék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatot szeretnék, 10cm intimmel belekezdjek?

Figyelt kérdés

Egy hosszabb párkapcsolatom volt, vele jól passzoltunk. Mással viszont nem biztos.

38F

nov. 17. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
43%

Miért ne? Volt már kapcsolatod akkor lehet lesz újabb is nem?

Nekem kétszer ekkora a méretem és szűz vagyok.

nov. 17. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell próbálni, máshogy nem derül ki.
nov. 17. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Mint ahogy neked sem számít hogy kicsi a nő melle/segge, ha amúgy a nő bejön, akkor ugyanúgy egy nőnek sem számít a farok méreted.
nov. 17. 14:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Az orgazmus nincs öszefüggésben a popsival és mellel, a pénisszel viszont igen
nov. 17. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Te nem hallottad még hogy sok nőnek nincs orgazmusa a behatolástól, akárhány centis is a farok?

Akinek nagy farka is van, sokan orállal érik el a nő orgazmusát... szóval kívül, és nem belül. kívül lehet kézzel is dolgozni, vibrátorokkal is. vagy pedig, a fantázia határtalan:D

Inkább a nyelvedre gyúrj. ne az aggódásra.

nov. 17. 15:27
 6/10 A kérdező kommentje:
és honnan tudjam kik azok?
nov. 17. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
És a nők honnan tudják hogy milyen férfinak hány centis a f@sza? Ne ez érdekeljen. hanem a másik lelke, ismerd meg milyen. amelyik nő szeret és normális, ez lenne a legkisebb "probléma" ami eszébe jutna hogy elhagyjon
nov. 17. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

Nekem volt dolgom ekkora mérettel.

Semmi probléma nem volt ezen a téren.

nov. 17. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem kezdenék. Persze a nő azt fogja mondani, hogy semmi baj a méreteddel, amíg jó a kapcsoalt. Aztán az első veszekedésnél biztosan ezt vágja a fejedhez. Általában a rossz szexuális élet miatt mennek tönkre a kapcsolatok.

Exemmel ugyanez volt a helyzet, mindig mondta, hogy nincs gond a méretemmel, meg jó a szex minden probléma ellenére, majd fejlődünk, dolgozunk a dolgon, aztán amikor egyre inkább hátrált ki a kapcsolatból kiderült, hogy mégiscsak a szex téren lévő problémák okozzák a gondok 99%-át, és minden más csak kamu bullshit volt.

Pedig én jó voltam nyelvvel és kézzel is, szinte mindig elértem, hogy orgazmusa legyen, addig nem hagytam annyiba a dolgot (néhány alkalom kivételével), mégsem volt ez neki elég.

Amikor megcsalt utána még gúnyosan oda is szúrta nekem ,hogy a srácnak milyen "szép" farka van. Gusztustalan az egész.

nov. 18. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Azért ne egy féreg k.rvából általánosítsunk. (aki még meg is csalt)

Vannak normális nők is, és a nemiszerv lenne a legkisebb problémájuk (sem), hidd el.

nov. 20. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!