Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot szeretnék, 10cm intimmel belekezdjek?
Figyelt kérdés
Egy hosszabb párkapcsolatom volt, vele jól passzoltunk. Mással viszont nem biztos.
38F
ma 13:28
1/7 anonim válasza:
Miért ne? Volt már kapcsolatod akkor lehet lesz újabb is nem?
Nekem kétszer ekkora a méretem és szűz vagyok.
3/7 anonim válasza:
Mint ahogy neked sem számít hogy kicsi a nő melle/segge, ha amúgy a nő bejön, akkor ugyanúgy egy nőnek sem számít a farok méreted.
4/7 A kérdező kommentje:
Az orgazmus nincs öszefüggésben a popsival és mellel, a pénisszel viszont igen
ma 15:01
5/7 anonim válasza:
Te nem hallottad még hogy sok nőnek nincs orgazmusa a behatolástól, akárhány centis is a farok?
Akinek nagy farka is van, sokan orállal érik el a nő orgazmusát... szóval kívül, és nem belül. kívül lehet kézzel is dolgozni, vibrátorokkal is. vagy pedig, a fantázia határtalan:D
Inkább a nyelvedre gyúrj. ne az aggódásra.
6/7 A kérdező kommentje:
és honnan tudjam kik azok?
ma 15:29
7/7 anonim válasza:
És a nők honnan tudják hogy milyen férfinak hány centis a f@sza? Ne ez érdekeljen. hanem a másik lelke, ismerd meg milyen. amelyik nő szeret és normális, ez lenne a legkisebb "probléma" ami eszébe jutna hogy elhagyjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!