Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közel a 30hoz nem volt mèg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel a 30hoz nem volt mèg kapcsolatom hogy tudok ebben a korban tenni ellene?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs merre kellene kezdeni ezt a dolgot.
nov. 4. 04:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%

Férfi vagy?

Hány kg vagy? Diploma? Keresel legalább 500 ezer nettót? Ezeket tedd rendbe ha valami hiányzik.

nov. 4. 05:24
 2/21 anonim ***** válasza:
61%

Nyugi, az #1 választ egy frusztrált férfi írta, aki napok óta itt vinnyog a sikertelensége miatt.

Szerintem ugyanúgy ismerkedj, mintha lett volna eddig is kapcsolatod... Nem kell túlspilázni :)

Pontosan mitől félsz? És eddig miért nem volt kapcsolatod? Kicsit írj ezekről és jobban tudunk segíteni.

nov. 4. 06:40
 3/21 anonim ***** válasza:
26%
Sehogy
nov. 4. 07:03
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem volt eddig? Próbálkoztál?

Csak érzel valamit, hogy mi lehet a probléma?

Túlzottan zárkózott vagy, vagy előnytelen a külsőd?

nov. 4. 07:49
 5/21 anonim ***** válasza:
2. Leírja azt amit kap válaszként az ember itt, hogy miért nem elég, erre lepontozátok! Grat! Csak azt tudnám, hogy miért kell első körben mindig besértődni azon, hogy számítanak az anyagiak, mikor utána meg mindig leírjátok, hogy igenis jogotok van hozzá.
nov. 4. 08:17
 6/21 A kérdező kommentje:
Önbizalom hiánya traumák:/
nov. 4. 08:35
 7/21 A kérdező kommentje:
Ilyesmik miatt
nov. 4. 08:35
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Keresd meg az okokat és ha tudsz akkor változtass rajtuk.

Jó eséllyel szarul nézel ki vagy túlzottan is átlagos, észrevehetetlen, szürke senki vagy és nem is tudod ezt semmivel sem kompenzálni.

Jó külsővel a legkönnyebb, átlagos külsővel, de jó szöveggel is viszonylag egyszerű ismerkedni, vagy óriási szerencse kell, ha egyik sincs meg.

nov. 4. 08:40
 9/21 anonim ***** válasza:

“ Jó eséllyel szarul nézel ki vagy túlzottan is átlagos, észrevehetetlen, szürke senki vagy és nem is tudod ezt semmivel sem kompenzálni.”

Mert az átlag, meg az alatti nők annyira valakik, annyira izgalmasak, és semmit nem kell kompenzálniuk.

nov. 4. 08:45
 10/21 A kérdező kommentje:
Próbálkozok le is fogytam meg sokkal jobban nézek ki de nem tudom merre induljak.Tanacstalan vagyok.
nov. 4. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!