Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Legtöbb lány tényleg nem örül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legtöbb lány tényleg nem örül annak ha 20 év körül találná meg élete párját, vagy több éves kapcsolatot találna ebben a korban?

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
De. Ezt honnan vetted?
2021. nov. 6. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a legtöbb mai lány nincs olyan érettségi szinten 20 évesen, hogy abból élethosszig tartó kapcsolat születhessen.
2021. nov. 6. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért ne örülne? Gondolom aki ha nem is élette párjára, de minimum több éves, tartós kapcsolatra vágyik, az akárhány évesen örül neki, ha megtalálja. Aki meg nem vágyik még ilyen szintű kötöttségre, az később sem örülne neki, hogy még nem kész lekötni magát, de már döntésre kényszerül.
2021. nov. 6. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én akkor örültem volna, most viszont úgy érzem, jó, hogy nem volt, mert most, 33 évesen már sokkal jobban választanék. Kritikusabb, bölcsebb, okosabb az ember.
2021. nov. 6. 14:48
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Biztos van sok ilyen, én ismerek sok olyan lányt, aki a 20as évei elején megállapodott (megalkudott, sajnos elég gyakran inkább ez a jobb kifejezés).

Én sosem izgultam ilyesmin, szerintem nincs olyan, hogy életem párja, elég irreálisnak tartom azt, hogy 20 évesen megszeretek valakit, majd 70 évesen is el tudjuk egymás viselni. Jó esetben ennyi idő alatt rengeteget változik mind a két ember, és sokszor van, hogy nem azonos irányba fejlődnek és x év múlva már egyáltlaán nem úgy látják a másikat, mint előtte. Szerintem ez tök természetes, ritka az olyan, és mondjuk szerencsés is, akiknek valóban életen át kitart a szerelem és a tisztelet.

2021. nov. 6. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!