Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány fiatal korban miért nem akar komoly kapcsolatot?
Úgy tapasztalom hogy sok fiatal lány, 20-25 közötti nem annyira akar még komoly kapcsolatot.
Én 25 éves vagyok, pár év múlva örülnék ha lenne már feleségem, meg gyerekünk, de sok lány nagyon komolytalan ebben a témában. Nem annyira akarnak elköteleződni meg felelősséget vállalni. Én legalábbis így látom.
Teljesen normális, hogy ennyi idősen nem úgy ismerkedik, hogy férjet keres!
Ez téged ne tartson vissza, ha amúgy minden szempontból megfelel, és a távolabbi tervei között szerepel a családalapítás. 2-3 év után boldogan fog neked igent mondani, ha jó a kapcsolat.
Első ilyen kérdés ?
Szokásos rendes és introvertàlt sràc extro lánnyal ismerkedne🙄
Pont azért, mert nem akarnak feleségek lenni, és gyereket szülni.
A legtöbb kapcsolatban a feleség = házi csicska. Mos, főz, takarít az életképtelen "férfira".
Gyerek = csak a nő dolga foglalkozni vele, válás után is vele marad. Utána baxhatja, sok munkahelyre nem beszik fel, normális pasit még nehezebben talál, és gürizhet hogy eltartsa a gyereket.
Ha együtt is maradnak, x ideig nem tud dolgozni a gyerek mellett a nő. Ez idő alatt kiszolgáltatott helyzetben van. Apjoktól, a kenyérkeresőtől függ. A legtöbb munkatársam a gyerekkel otthonlevő feleséget mindenféle ingyenélő parazitának elhordja. Mellékesen szidják őket hogy megváltoztak szülés óta, menyire nem látják bennük a nőt.
Na mondjuk ezek miatt nem akarnak "komoly kapcsolatot".
Egy "komoly kapcsolathoz" megbízható férfi kellene, de az igazi férfiak már kihaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!