Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok lány fiatal korban miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány fiatal korban miért nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Úgy tapasztalom hogy sok fiatal lány, 20-25 közötti nem annyira akar még komoly kapcsolatot.

Én 25 éves vagyok, pár év múlva örülnék ha lenne már feleségem, meg gyerekünk, de sok lány nagyon komolytalan ebben a témában. Nem annyira akarnak elköteleződni meg felelősséget vállalni. Én legalábbis így látom.

2021. dec. 12. 08:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Van akivel akarnak!
2021. dec. 12. 09:28
 2/16 anonim ***** válasza:
8%
Mert még gyerek felfogással élnek. Amíg anyuci apuci van és kínálja a valahára addig nem hogy kapcsolat nem kell de még önálló gondolkodás sem. Itt agyban van a gond a mai fiataloknál.
2021. dec. 12. 09:32
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Mert így érzik jól magukat és azért mert te máshogy szeretnéd, nem fognak másképp cselekedni.
2021. dec. 12. 09:33
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Mert élvezni akarják az életét, a szabadságot, a függetlenséget, építik a karrierjüket, ebben a korban a legszebbek, jó az alakjuk (már akinek), mi is motiválná őket arra, hogy ezt mind korán elveszítsék? Szerintem pont hogy ez a felelősségteljes gondolkodás, hogy előbb kiélem magam, karriert építek aztán majd utána jöhet a gyerek.
2021. dec. 12. 09:33
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Én azt látom, ha megtalálják az "igazit", igenis akarnak komoly kapcsolatot. De ez igaz szerintem mindkét nemre, az átlagos emberek ismerkednek ezzel-azzal, de ha megtalálják 20-25 évesen azt, akivel összeillenek, nagyon is akarnak komoly kapcsolatot, meg elköteleződést.
2021. dec. 12. 09:34
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen normális, hogy ennyi idősen nem úgy ismerkedik, hogy férjet keres!

Ez téged ne tartson vissza, ha amúgy minden szempontból megfelel, és a távolabbi tervei között szerepel a családalapítás. 2-3 év után boldogan fog neked igent mondani, ha jó a kapcsolat.

2021. dec. 12. 09:36
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Mert lány. Majd ha nővé érik akkor fiú helyett férfit keres.
2021. dec. 12. 09:38
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Első ilyen kérdés ?

Szokásos rendes és introvertàlt sràc extro lánnyal ismerkedne🙄

2021. dec. 12. 09:41
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
Mert még alfáznak gőzerővel, megy a fszkörhinta a legnagyobb hiperalfákkal és majd 30 körül nyugszanak le, akkor már a nyugalmat/biztonságot keresik.
2021. dec. 12. 09:47
 10/16 anonim ***** válasza:
87%

Pont azért, mert nem akarnak feleségek lenni, és gyereket szülni.

A legtöbb kapcsolatban a feleség = házi csicska. Mos, főz, takarít az életképtelen "férfira".

Gyerek = csak a nő dolga foglalkozni vele, válás után is vele marad. Utána baxhatja, sok munkahelyre nem beszik fel, normális pasit még nehezebben talál, és gürizhet hogy eltartsa a gyereket.

Ha együtt is maradnak, x ideig nem tud dolgozni a gyerek mellett a nő. Ez idő alatt kiszolgáltatott helyzetben van. Apjoktól, a kenyérkeresőtől függ. A legtöbb munkatársam a gyerekkel otthonlevő feleséget mindenféle ingyenélő parazitának elhordja. Mellékesen szidják őket hogy megváltoztak szülés óta, menyire nem látják bennük a nőt.

Na mondjuk ezek miatt nem akarnak "komoly kapcsolatot".

Egy "komoly kapcsolathoz" megbízható férfi kellene, de az igazi férfiak már kihaltak.

2021. dec. 12. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!