Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatók, kedves, komoly, csinos, vonzó, meg értő, érettségizett, komoly kapcsolatot kereső, fiatal hölgyet az interneten, teljesen ingyen? Aki tud ilyen helyet a neten, annak köszönöm.
"meg értő, érettségizett"
Hmm...
Miért lenne paradoxon? Sok csinos és megértő lányt ismerek. Továbbá fiatalon én is komoly kapcsolatot kerestem, nyilvána kérdező is. Tehát bizonyíték hogy létezik.
Az, hogy egyesek ebben nem hisznek az nagyon sajnálatos, mert önmagukat vágják el a boldogság útja elől. Hogy is mondta egyszer Popper? Vannak emberek akik mindennap úgy kelnek fel, hogy újra felsorolják maguknak a sérelmeiket és ebben a hangulatban élnek, vannak akiknek az a valóságos, ha valami szörnyű történik vagy rossz. Ha jó, azt nem tudják valóságnak tekinteni.
Ez megérne egy misét, hogy az előző válaszoló mi okból is ennyire pesszimista felfogású... mindenesetre én baromira örülök, hogy nem ilyen vagyok. :P
Az álmaidban.
Haver vegyél vissza az elvárásaidból mert ezzel minden rendes lányt elüldözöl magad mellől! Ez nem egy verseny ahol a legjobbat kell megszerezni. Ne elvárásokat támassza hanem legyél kíváncsi az adott nő felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!