Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány fiatal korban miért nem akar komoly kapcsolatot?
Úgy tapasztalom hogy sok fiatal lány, 20-25 közötti nem annyira akar még komoly kapcsolatot.
Én 25 éves vagyok, pár év múlva örülnék ha lenne már feleségem, meg gyerekünk, de sok lány nagyon komolytalan ebben a témában. Nem annyira akarnak elköteleződni meg felelősséget vállalni. Én legalábbis így látom.
Aki meg ilyen, a fiúk nem veszik komolyan:)
23/L
#5 "de ha megtalálják 20-25 évesen azt, akivel összeillenek, nagyon is akarnak komoly kapcsolatot, meg elköteleződést."
Ezen a HA szócskán van a hangsúly! Én nem csodálom, hogy egy mai 20-25 éves ember nem akar elköteleződni. Mire?
Az OK, hogy legyen egy kapcsolata, de házasság, gyerek ennyi idősen a semmire? Teljesen normális, hogy tanulnak, karriert építenek és majd utána gondolkodnak komolyabb dolgokon.
Persze a másik véglet sem egészséges, mikor kifutnak az időből!
Meg kell nézni a válási statisztikákat. Sokan vannak akik 20 éves koruk körül kötnek házasságot és pont ezek válnak 40-50 évesen. Tisztelet a kivételnek!
Ha valakinek még nincs "kiforrott" személyisége, azt sem tudja mit vár el egy kapcsolattól, mit is akar elérni az életben, az inkább ne köteleződjön el, mert később csak a válási statisztikát fogja növelni.
20-25 évesen miért nem akarnak? Pont azért, amiért te se akartál eddig. 25 évesen is csak pár év múlva akarsz, tehát nem is most.
Csupasz fenékre különben is mit vállaljon? A többség vagy frissen végzett egyetemista, vagy csak pár éve dolgozik. Hova rohanjon?
Akarnak, csak egekben az elvárásaik.
Exem ugyanez. Szakítottunk. Előadja, hogy komoly kapcsolatot akar, de első alkalommal bárki viheti és sír, hogy csak megdugják.
#13, a kerdésben az volt, hogy miért nem akarnak komoly kapcsolatot. Szó sincs arról, hogy van egy 20-25 éves lány és akivel összejön, azzal azonnal házasság, gyerek. Hanem ha megtalálják azt a valakit, azzal együtt is maradnak, megbeszélik, hogy szeretnének házasságot, gyereket, és majd pár év múlva, ahogy kijön a dolog, úgy ejtik meg. Nekem van egy 14 éve meglévő baráti köröm. Ebből a lányok 15, 22, 23, 25 évesen találták meg a jelenlegi párjukat, akikkel azóta is együtt vannak. Most mind 29 éves, 3 házas (egy csak azért nem, mert előtte a saját házat intézik), valamint egynek már 2 gyereke is van. A többiek meg 1-2 éven belül tervezik, mert úgy alakult a tanulás és a karrier. Az én menyasszonyomat is 25 éves korában ismertem meg, most fogom elvenni.
És hagy ne soroljam a gimis meg egyetemen megismerteket, akik tömegével házasodnak meg babáznak le mostanában, és 25 alatt ismerték meg a párjukat. Van akinek nem így alakult az élete, de aki komoly kapcsolatot alakított ki 20-25 éves koráig, az mostanra kb 28-29 évesen házas, soknak meg gyereke van. Egyáltalán nem jellemző az én környezetemben, hogy aki megtalálja a hozzá illőt, az nem akar elköteleződni csal azért, mert még közelebb van a 20hoz, mint a 30hoz.
Csupán ennyiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!