Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok lány fiatal korban miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány fiatal korban miért nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Úgy tapasztalom hogy sok fiatal lány, 20-25 közötti nem annyira akar még komoly kapcsolatot.

Én 25 éves vagyok, pár év múlva örülnék ha lenne már feleségem, meg gyerekünk, de sok lány nagyon komolytalan ebben a témában. Nem annyira akarnak elköteleződni meg felelősséget vállalni. Én legalábbis így látom.

2021. dec. 12. 08:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Aki meg ilyen, a fiúk nem veszik komolyan:)

23/L

2021. dec. 12. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
hanyazor kezdezed meg meg, te szerencsetlen?!
2021. dec. 12. 10:22
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

#5 "de ha megtalálják 20-25 évesen azt, akivel összeillenek, nagyon is akarnak komoly kapcsolatot, meg elköteleződést."

Ezen a HA szócskán van a hangsúly! Én nem csodálom, hogy egy mai 20-25 éves ember nem akar elköteleződni. Mire?

Az OK, hogy legyen egy kapcsolata, de házasság, gyerek ennyi idősen a semmire? Teljesen normális, hogy tanulnak, karriert építenek és majd utána gondolkodnak komolyabb dolgokon.

Persze a másik véglet sem egészséges, mikor kifutnak az időből!

Meg kell nézni a válási statisztikákat. Sokan vannak akik 20 éves koruk körül kötnek házasságot és pont ezek válnak 40-50 évesen. Tisztelet a kivételnek!

Ha valakinek még nincs "kiforrott" személyisége, azt sem tudja mit vár el egy kapcsolattól, mit is akar elérni az életben, az inkább ne köteleződjön el, mert később csak a válási statisztikát fogja növelni.

2021. dec. 12. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

20-25 évesen miért nem akarnak? Pont azért, amiért te se akartál eddig. 25 évesen is csak pár év múlva akarsz, tehát nem is most.

Csupasz fenékre különben is mit vállaljon? A többség vagy frissen végzett egyetemista, vagy csak pár éve dolgozik. Hova rohanjon?

2021. dec. 12. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:
18%

Akarnak, csak egekben az elvárásaik.

Exem ugyanez. Szakítottunk. Előadja, hogy komoly kapcsolatot akar, de első alkalommal bárki viheti és sír, hogy csak megdugják.

2021. dec. 12. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#13, a kerdésben az volt, hogy miért nem akarnak komoly kapcsolatot. Szó sincs arról, hogy van egy 20-25 éves lány és akivel összejön, azzal azonnal házasság, gyerek. Hanem ha megtalálják azt a valakit, azzal együtt is maradnak, megbeszélik, hogy szeretnének házasságot, gyereket, és majd pár év múlva, ahogy kijön a dolog, úgy ejtik meg. Nekem van egy 14 éve meglévő baráti köröm. Ebből a lányok 15, 22, 23, 25 évesen találták meg a jelenlegi párjukat, akikkel azóta is együtt vannak. Most mind 29 éves, 3 házas (egy csak azért nem, mert előtte a saját házat intézik), valamint egynek már 2 gyereke is van. A többiek meg 1-2 éven belül tervezik, mert úgy alakult a tanulás és a karrier. Az én menyasszonyomat is 25 éves korában ismertem meg, most fogom elvenni.

És hagy ne soroljam a gimis meg egyetemen megismerteket, akik tömegével házasodnak meg babáznak le mostanában, és 25 alatt ismerték meg a párjukat. Van akinek nem így alakult az élete, de aki komoly kapcsolatot alakított ki 20-25 éves koráig, az mostanra kb 28-29 évesen házas, soknak meg gyereke van. Egyáltalán nem jellemző az én környezetemben, hogy aki megtalálja a hozzá illőt, az nem akar elköteleződni csal azért, mert még közelebb van a 20hoz, mint a 30hoz.

Csupán ennyiről van szó.

2021. dec. 12. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!