Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok fiatal lány miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal lány miért nem komoly kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Miért inkább a szórakozást keresi egy kapcsolatban?

Engem annyira zavar mert én komoly kapcsolatot szeretnék és rossz hogy kevés lány van aki ilyen kapcsolatot keres húsz év körül. Nem azt mondom hogy házasságot meg gyereket akarjon ennyi idősen hanem, hogy fiatalon is komoly kapcsolatot keressen és ne úgy gondolkodjon hogy még akar több barátot.

Én szívesen költöznék már össze egy lánnyal de sok lány sajnos nem ilyen.

Nem lenne jobb amúgy a lányoknak az ha 20 körül komoly kapcsolatot találnának és nem pedig mennek egyik kapcsolatból a másikba?

2021. nov. 30. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

sok lany meg komoly kapcsolatot akar. keresd azokat.

semmi baj nincs azzal, ha 20 korul valaki meg inkabb bulizna, pasizna, szorakozgatna. ez a kor errol szol.

nekem inkabb az a fura, hogy meg nincs is kiszemelted, de mar osszekoltozesrop almodozol.. kicsit elorerohantal.

2021. nov. 30. 19:51
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Mert a férfiak nagyrèsze gyökér.. Ezekkel kapcsolatot, lol
2021. nov. 30. 19:53
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
"mert mèg élni akar, és nem akarja azt hogy ez később jöjjön rà"
2021. nov. 30. 20:04
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
Miért szeretnének? Jó ez így, a házasság intézménye szoruljon csak minél visszább, túl sok vér és mocsok tapad már hozzá. Reformok híján pedig több száz éves dogmákra építkezik, olyan élethelyzetekből merítve amelyek kb. a "kádári konszolidáció" ideje óta nem léteznek.
2021. nov. 30. 20:12
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
4: A matematika pedig több ezer éves dolgokra építkezik. Ami működik, az működik. Ha pedig nem tudják használni vagy rosszul használják, az nem a matematika baja. (csak hasonlat volt, de ez az azért nem jó valami mert több száz éves, nem valami korrekt)
2021. nov. 30. 20:55
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert rengeteg nő sokkal jobb pasival akar szexelni, mint amilyet komoly párkapcsolatra megkaphat és úgy vannak vele, most még fiatalon belefér. Kicsit kiélik magukat, női nyelven.
2021. nov. 30. 21:06
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Bele se merek gondolni, hogy mennyire ijesztő lehetsz élőben, tudván hogy naponta kiírod ezt a kérdést.
2021. nov. 30. 21:25
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem sok lányt ismer.
2021. nov. 30. 21:43
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

7#

Bele sem merek gondolni miféle r.bancok félnek egy komoly kapcsolatot akaró férfitől

2021. nov. 30. 22:53
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Haha, 4 évig kerestem normális komoly kapcsolatot, mindenki baszókapcsolaot meg egyéjszakás szutykot ajánlgatott és arra akart rászedni. Már megtaláltam a párom, nem az én bajom, de attól még az apátok faszát, azt.
2021. dec. 1. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!