Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok fiatal lány miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal lány miért nem komoly kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Miért inkább a szórakozást keresi egy kapcsolatban?

Engem annyira zavar mert én komoly kapcsolatot szeretnék és rossz hogy kevés lány van aki ilyen kapcsolatot keres húsz év körül. Nem azt mondom hogy házasságot meg gyereket akarjon ennyi idősen hanem, hogy fiatalon is komoly kapcsolatot keressen és ne úgy gondolkodjon hogy még akar több barátot.

Én szívesen költöznék már össze egy lánnyal de sok lány sajnos nem ilyen.

Nem lenne jobb amúgy a lányoknak az ha 20 körül komoly kapcsolatot találnának és nem pedig mennek egyik kapcsolatból a másikba?

2021. nov. 30. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15-20 eves koromig kapcsolatban voltam egyetlen szemellyel, es rajottem hogy milyen fiatal vagyok ilyen szinten elkotelezodni, ezert most nem szeretnek egy ideig, nem akarok mashoz alkalmazkodni, ismerkedni szeretnek, szorakozni.
2021. dec. 1. 00:21
 12/18 anonim ***** válasza:
22%

Hat ez ilyen.

Csak azt ne feledd, hogy ezek a "meg elnem kell" lanyok fognak majd eled kerulni huszoneves korod vegen: mentalisan serulten, hisztisen, egigero elvarasokkal mikozben ok maguk az elmult evtizedben csak "eldegeltek", es hagytak, hogy a leghelyesebb ferfiak hasznaljak es kezrol-kezre adogassak oket.

Mert hiaba adjak majd a szendeszuzet, ha barmely no 30-hoz kozeledve randin ilyesmiket mond, hogy " o nem olyan lany", meg "elobb ismerjuk meg egymast utana legyen kapcsolat", akkor nyugodtan feltetelezheted, hogy tobb tiz helyessrac ment rajta keresztul a legszebb eveiben, es teged nezett ki arra, hogy elete maradek eveiben gondoskodj rola. Nem feltetlenul anyagi ertelemben, hanem ugy altalanossagban biztonsagot, stabilistast adva neki azzal, hogy hajlando vagy elkotelezodni mellette.

Szoval csak ovatosan, epitsd az eletedet, es NAGYON gondold meg, hogy kivel osztod meg. Foleg kesobb.

2021. dec. 1. 08:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Kedves kilences, nem süllyednék le a szintedre, tehát nem kezdelek el szidni. Nem azzal van a baj, hogy komoly kapcsolatot szeretne, hanem azzal, hogy minden nap kiírja ezt a kérdést (legalábbis amikor én feljövök mindig van tőle legalább egy), és még csak át sem fogalmazza. Nem kicsit elmebeteg.
2021. dec. 1. 08:28
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

12: tipikus frusztralt incel vagy, akinek fogalma sincs a nokrol, de azert osztaja az eszt.

aki jocsaj es jutott neki jopasi 20as evei elejen is, annak kesobb is jutni fog, amikor komolyat szeretne, tehat nem lesz raszorulva, hogy valami kompromisszumos nyomira ratukmalja magat. az, hogy valaki 20 evesen bulizott es pasizott, hogy jon ahhoz, hogy majd 30 evesen mentalisan serult lesz es egekben lesznek az elvarasai?!! semmi logika nincs abban, amit irsz, csak hanyod ki magadbol az ostobasagokat, mert faj, hogy bizonyos nok szexeltek, megkaptak a jopasikat, aztan ha komolyat kerestek, arra is talaltak part egybol, te meg meg a szuzessegedet se tudtad elveszteni:Dddd

2021. dec. 1. 08:59
 15/18 anonim ***** válasza:
32%

Frusztralt vagyok ez igaz, de nem incel.

"aki jocsaj es jutott neki jopasi 20as evei elejen is, annak kesobb is jutni fog, amikor komolyat szeretne"

Nem, nem fog.

"az, hogy valaki 20 evesen bulizott es pasizott, hogy jon ahhoz, hogy majd 30 evesen mentalisan serult lesz es egekben lesznek az elvarasai?!!"

Nezz korul! 28-35 eves nokkel van tele a TikTok meg a wmn.hu, meg igazino.hu, hemzsegnek a "nincsenek normalis ferfiak" siralmak. Mert ujra es ujra es ujra elhittek ezek a nok, hogy a helyespasik majd pont mellettuk fognak elkotelezodni. Es minden ilyen helyespasi-csalodas egy kicsit jobban osszetorte a szivuket. Nem voltak hajlandoak felismerni a mintat, hogy igenis az o hibajuk is, hogy mindig atb*ssz*k oket. Ilyenkor pedig az agy a kognitiv disszonancia feloldasa helyett mindenfele illuziokba menekul, pl abba, hogy a rossz dontesekert semmilyen felelosseget nem vallalnak ezek a nok, es ezt a felelossegvallalas kepesseget is elveszitik az evek folyaman. Mi ez, ha nem mentalis serules?

Nem voltak hajlandoak felismerni, hogy bizony az, hogy a szintjuk folotti helyespasi barmikor szivesen megd*gja oket, nem jelenti azt, hogy ok is ugyanolyan szepek, mint amilyen helyes az adott pasi. Indokolatlanul felulbecsulik magukat, nem latjak hogy a d*gasi hajlandosag != azzal, hogy milyen szintu ferfiak hajlandoak mellettuk elkotelezodni. Igy kerulnek az elvarasok az egekbe.

2021. dec. 1. 09:28
 16/18 anonim ***** válasza:

15: hagyjuk mar az incel baromsagaidat.

"aki jocsaj es jutott neki jopasi 20as evei elejen is, annak kesobb is jutni fog, amikor komolyat szeretne"

- Nem, nem fog.”

es ezt te honnan veszed?:Dddd biztos sok jocsaj eletet kovetted vegig 20as evei elejtetol 30as eveiig. erdekes, nekem meg aazbosszes baratnomnek akkor is es most is jut/jutott jo pasi - komolyra is, igen. nemelyek mar hazasok is.

de neked nincs eleted, tehat az onlime talalt egy-ket valoban selejtes nobol vonsz le jobb hijan kovetkeztetest.

‘a helyespasik majd pont mellettuk fognak elkotelezodni. ‘

mellettem elkotelezodott egy helyes pasi. a baratnoim tobbsege mellett is. na most akkor mi van? mert a te vilagodban helyes pasi = rohadek, ocsmany luzer pasi = rendes pasi. nevetsegesen beszukult vagy.

‘szintjuk folotti helyespasi barmikor szivesen megd*gja oket, nem jelenti azt, hogy ok is ugyanolyan szepek, mint amilyen helyes az adott pasi.’

engem csak szintemen levo jo pasik dugtak meg. sot, egyik masik meg szintem alatt is volt. az a baj, hogy a te ocsmany fajtadnak mar egy atlag jobbkepu pasi is ‘chad’ es jocsajnak meg csak az instagram

photoshop szornyeit tartod.

megse lehetnek olyan irrelaisan magasak az elvarasaim, ha van egy jo pasim. es mondom, a legtobb baratnomnek szinten.

sajnos te seljet reven teljesen kimaradsz a parkapcsolatok vilagabol, szoval fogalmad simcs rola, csak neten itt-ott olvasott ketes informaciok alapjan itelkezel.

2021. dec. 1. 12:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Fura, hogy olyan mondatokat tulajdonitasz nekem, amiket nem irtam le, amiket meg leirtam, azok kozul van, ami felett atsiklasz. Raadasul itt vannak ezek az ambivalens szokapcsolatok: atlagos jobbkepu pasi -> ilyen nincs. Valaki vagy atlagos, vagy jokepu, ebben szerintem megegyezhetunk :)

Kulturalt vitanak pedig miota resze a szemelyeskedes es vagdalkozas? En egyetlen serto jelzot sem hasznaltam senkire, foleg nem rad. A mentalisan serult az nem sertes. Az csak egy allapot.

Te viszont ocsmanyozol, selejtezel...ok nelkul.

Olyan dolgokat rosz fel nekem hibakent ("tehat az onlime talalt egy-ket valoban selejtes nobol vonsz le jobb hijan kovetkeztetest."), amit te magad is elkovetsz ("ha van egy jo pasim. es mondom, a legtobb baratnomnek szinten.") Azaz minimalis mintabol vonsz le tarsadalmi szintu kovetkezteteseket.

Mikozben ott vannak az emlitett portalokon akar szazaval az en mondataimat bizonyito tortenetek. Az is minimalis szamszakilag, de legalabb nem vagyok elfogult veluk szemben.

Mire jo ez a kettos merce?

Mar a legelejen is csak azt tanacsoltam a kerdezonek, hogy legyen ovatos, kivel osztja meg az eletet.

Ezert nekem tenyleg incelezes, selejtezes, ocsmanyozas jar?

2021. dec. 1. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem felfogás kérdése. Szerintem sokan úgy értelmezik, hogy csak ismerkednek, és majd a kötetlen "komolytalan" dolog fog később valamilyen "komollyá" alakulni.
2021. dec. 5. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!