Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a mentális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soshow1989 kérdése:

Miért van az hogy a mentális embereket ( köztük engem is) elítélik az emberek és nem is akarnak kapcsolatot létesíteni velük?

Figyelt kérdés

Mi erről nem tehetünk ez olyan mint a cukorbetegség vérnyomás probléma szívbetegség. Kíváncsi vagyok mi lenne ha az egyik szerettetekről kiderülne egyszer hogy valami mentális baja van öt is elitelnetek emiatt?

Bezzeg a sok piás drogos ember az okés...

ma 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Mert toxic velük egy kapcsolat
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat természetesen mentális beteg emberekre gondoltam csak elírtam.
 3/6 anonim ***** válasza:
11%

Nekem meg annyi a bűnöm hogy nem tudok vékony férfi lenni. Meg hogy nincs saját ingatlanom meg autóm.

Pedig velem aztán mindent lehetne , jövőt tervezni, boldog lenni, meglenne a kölcsönös szeretet , törődés … minden . És akkor se akar senki

ma 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert míg egy cukorbetegség kezelhető gyógyszerrel és az ember viselkedése nem változik meg tőle, a mentális betegség sokkal kiszámíthatatlan. De persze attól is függ milyen betegségről van szó. Nagyanyám bipoláris volt, az például nálam kizáró lenne. Így is félek hogy nálam is kijön genetikából.
ma 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy nem félek a mentális betegektől hogy alkalmatlanok, mert szerintem sokaknak van valami baja ha mást nem csak enyhén, pl depresszió. A lényeg, hogy milyen mértékben jön ez elő, mennyire befolyásolja ez 2 ember életét. Nyilván dühöngő őrült meg öngyilkossággal fenyegetőző egyént, senki sem szeretne maga mellett látni, vagy olyat sem aki a gyógszere nélkül megbolondul.
ma 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig sajnos van olyan hogy muszáj szedni a gyógyszert de akkor viszont tünetmentes lehetsz.
ma 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!