Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentális betegek! Nektek van párkapcsolatotok? Mennyire nehéz így egy kapcsolatot fenntartani?
Nincs..
Számomra/velem mindig is nehéz volt fentartani kapcsolatot, de mostanra talán már könnyebb.
Nem, korai magömlésben is szenvedek, tehát ilyen fél, max 2 perces vagyok az ágyban.
Ő sem szent, neki is vannak különböző lelki problémái, de közel sem olyanok mint nekem pl, igazából rajta nem nagyon látszik ez, mert eléggé jól kezeli.
Annyi, hogy egyszer érzelmileg megcsalt, mondjuk az eléggé durva megcsalás volt, de jah...ez a hátránya annak, ha az ember lelkileg egy roncs, de mégis párkapcsolatot akar.
3-as voltam.
Szociális fóbiás vagyok és több mint 12 éve nincs párom..
És most már nagyon esélyt sem látok rá hogy lesz e egyáltalán valaha....
Volt borderlineos csajom én tudtam kezelni nem e miatt mentünk szét.
Szó szerint megtanítottam hogyan kell viselkedni ő ki tapasztalta hogy mit kell tennie ha éppen rá jön a hoppáré.
Magyarán ki lett kezleve belőle, aztán dobott xd és más srác élvezi az előnyeit.
Megakart tartani barátnak akivel ki beszéli a jelenlegi fasziját hogy ne hibázzon vele ilyen ingyen párkapcsolati tanácsadá adónak. Ja meg B tervnek xd azt mondta hogy ha nem lesz a csávó minimum olyan jó az ágyban mint én akkor vissza jön hozzám.
Ez volt az utolsó csepp a pohárba tiltottam minden hol ahol lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!