Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gondolatokat ébreszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gondolatokat ébreszt benned ez a videó, ha a tartalmát a párkapcsolatokkal kapcsolatos témára alkalmazod?

Figyelt kérdés

Ebben a rovatban sok szó esik a változásról. Amikor azt tanácsolják egy sikertelen pasinak, hogy változzon. Amikor azt tanácsolják, egy rossz párkapcsolatban lévő nőnek, hogy lépjen ki... Ez is változás.

Egy intelligens ferifi beszél a változásról, az elme működéséről, az alábbi videóban.

Hosszú videó... Ha érdekel nézd meg.

Mit szűrsz le belőle?

[link]

2022. febr. 1. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Beletekertem, meghallottam h mesterséges intelligencia, erről eszembe jutott a szakdogám, h azt is el kellene kezdeni (kell hozzá AI), erről meg az jut eszembe, hogy félévig még tuti leköt az egyetem meg minden más, és nem lesz párkapcsolatom még tuti ennyi ideig.

Számomra ilyen gondolatokat ébresztett.

2022. febr. 1. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a hosszú videokat, a nagyanyám mindig azt mondta, sok beszédnek sok az alja.

Ha tehát nem tudsz valamit elmondani/leírni néhány értelmes mondattal, akkor egy értelmezhetetlen katyvasz lesz az egész.

2022. febr. 2. 04:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Valaki nem tudná összefoglalni? Én ebben a kategóriában már nem merek ennyi időt áldozni semmire, mert félek, hogy valami incel konteóba csöppenek és csak elvesztegetem azt az egy órát.
2022. febr. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!