Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kevés manapság a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kevés manapság a nőknek nettó 250 ezer forint? Főleg ha nem is a fővárosban keres annyit, pedig a fővárosban is igen sokan "csak" annyit kapnak?

Figyelt kérdés

Bizony még a nagy Budapesten is ha fellapozol egy újságot, az álláshirdetések között bruttó 300-350-ért keresnek embereket. Gyári munkásokat, gépkocsivezetőket C-s jogsival, szakmunkásokat stb.

Sose hiszik el nekem, ti sem fogjátok, de én ismerek még mérnök informatikus pályakezdőt is Csodapesten aki nettó 250-et keres.

De mégis azt tapasztalom, hogy még itt vidéken is ahol sokkal többet ér a pénz, a nők általában keveslik amikor megtudják mennyi a fizetésem. Volt hogy emiatt utasítottak vissza.

Miféle világban élünk? Értem én hogy infláció van meg minden, de a bérek egyáltalán nem növekedtek azzal arányosan, de a nők elvárásai annál inkább.

Nem túl kapzsi sok nő társkereséskor?

2023. szept. 18. 09:42
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez nem kapzsiság, csak ha egy nő gyereket, családot szeretne akkor nem fog ismerkedni valakivel aki ennyit keres, mert semmire nem elég. Szívás, de ez van.
2023. szept. 18. 09:44
 2/60 anonim ***** válasza:
82%
Jó pár nő úgy gondolja ahogy az egyes írta, vagyis gyerekallapításhoz, gyerekneveléshez kevés az az összeg. Aztán egy csomó nő többet keress és nem akarja, hogy lehúzza más anyagilag, vagy azt, hogy a férfi a kisebbségi érzése miatt teljesen lerombolja az ő önbizalmát. Nem utolsó sorban léteznek pénzéhes nők,akik szeretnének csak beleülni a kész kényelmes életbe úgymond és a te kereseted ahhoz kevés.
2023. szept. 18. 09:52
 3/60 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem kapzsiság, egyszeruen szeretnék gyereket, csadot, családi házat, boldog életet, nyugalmat, hogy nem kell azon izgulnom, hogy miből fizetjük ki a csekkeket, vagy mi lesz, ha elromlik az autó stb. Estig sorolhatnám... Szeretek nyaralni, utazni, moziba járni stb. Én kifizetem a saját részemet, te ki tudnád a tiédet?
2023. szept. 18. 09:59
 4/60 anonim ***** válasza:
65%
250???? Még magadnak is kevés! Nő vagyok, és saját magamtol is 3x ennyit várok el! 😳 Ennyi pénzből hogyan lehet megélni? Élelmiszer/tisztitoszer/kozmetikumok kombóra, többet költök el, mint a havi fizetésed! De gondolom vékony, jól kinéző nő kell! Hát hogyne!
2023. szept. 18. 10:05
 5/60 anonim ***** válasza:
81%
Hát én netto 400 felett keresek, nem jönnék össze olyannal, aki nálam jóval kevesebbet keres. Csaladalapitasi tervek esetén még ez is kevés sajnos, nemhogy a 250...
2023. szept. 18. 10:06
 6/60 anonim ***** válasza:
10%
Nők gyereket akarnak, nem kapzsiság... . Ne hazudjatok. A mai nők többsége nem akar gyereket. Csak vastag bankkártyát. Ami természetesen a párjuké.
2023. szept. 18. 10:09
 7/60 anonim ***** válasza:
74%

Senki nem hazudik, okokat írtunk le, többek között a gyerek téma is ilyen.

De olvasd el pl a második hozzászólást.

2023. szept. 18. 10:15
 8/60 anonim ***** válasza:
91%

Azért kevés, mert kevés. Az igen szomorú, hogy te beéred ennyivel, de az a te dolgod végsősoron. Az, hogy más többre vágyik ennél meg teljesen érthető, ebből a pénzből semmit nem lehet kezdeni.

Valamire való ember törekszik a többre és a jobbra, és ezt elvárja a partnerétől is. Főleg nőként, amennyiben gyereket szeretne valaki igenis megnézi, kinek szüli. Olyan, aki saját magát alig bírja fenntartani, nem lesz vonzó senki számára normális körökben, és ebben semmi kapzsiság nincsen, ez a normális!

2023. szept. 18. 11:11
 9/60 anonim ***** válasza:
83%
Te férfi létedre beéred ennyi pénzzel a mai világban, amikor ez kb. éhenhalni elég. Te sem azon aggódsz, hogyan képezd magad, hogyan legyen jobb állásod, hogy teremts anyagi biztonságot, neeem, hanem, hogy miért nem elég a lóf-sz fizetésed a kapzsi nőknek. Na, ezért nem tartasz sehol!
2023. szept. 18. 11:14
 10/60 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem akarlak eltartani, azért.
2023. szept. 18. 11:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!