Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?
Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?
Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

Az te vagy. Szerintem egy ilyen "leírom, milyen vagyok" nem jelent semmit. Nem derül ki, milyen ember. És nem női oldal ez, csak az enyém.
Ez ugyanolyan, mint azok a nagyon egyszerű "melyik Harry Potter házba tartozol?" online kvízek, amiknél egyértelmű, milyen válaszokat kell adni, hogy azt az eredményt kapd, amit szeretnél.
Leírhatom, hogy mennyire jó ember vagyok, elhallgathatom, mennyire rossz, de ha a képemen üres sörösüvegek vannak a háttérben, vagy használt zsepihalmaz tetején ülök, az többet elmond rólam.

56: A gondoskodás szülői attitűd.
Párkapcsolatban más dolgok vannak.
Nem párkapcsolatot keres, aki gondoskodást keres, hanem pótszülőt.
Az ilyen kapcsolat sose lesz tartalmilag párkapcsolat és mindig kielégületlenek lesznek a felek.
Ott kellene indulni, hogy felnőni, önállósodni. Érzelmileg is és öngondoskodásilag (gyakorlatilag) is.
Amit te írsz, azzal tilos megterhelni egy szerelmi kapcsolatot, mert nem ezekre való!

56: Például tudok egy párt, akik imádnak együtt különleges, díszes tortákat kitalálni és csinálni!
Jó a konyha hasonlatnak! Ha azt szeretnéd, hogy főzzön neked, akkor megvetted a konyhát és az ételt?
Ennél jobban nem lehet megfogalmazni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!