Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?
Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?
Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

Ezt most félre fogja érteni, aki kukacoskodni akar, de én úgy vettem észre, hogy a kérdezőnek igaza van, de ez a jó.
Az önismeret arról szól, hogy tudom, hogy milyen emberrel tudok/akarok együtt élni.
Általában (vannak kivételek) a nők tudják, kit keresnek. A férfiak meg keresnek valakit. Itt megy félre minden. Nagyon sokszor panaszkodnak a férfiak, hogy miért kell mindig hazudni a nőket, nem bírják az őszinteséget, bla, de... nem veszik észre, hogy ha hazudnod kell a nőnek arról, aki vagy, az a nő nem neked való.
Ha van egy férfi, aki elmondja, hogy neki olyan nő kell, aki mindennap meleg kajával várja és leszopja, nem fogok vele kapcsolatot kezdeni, mert én ezeket nem akarom csinálni. Nem fogok nyávogni, hogy miért csak akkor lehet kapcsolatom, ha azt HAZUDOM, hogy konyhatündér és szopógép vagyok, miért nem kell a férfiaknak az őszinteség, hogy egyenek, amit találnak és szopják le magukat.
Mert nekem nem "egy csávó" kell, hanem a számomra tökéletes. De sok férfinak csak "egy csaj" kell. Mint egy kiegészítő.

Teljsesen igazad van, a férfiak csak valakit keresnek, és nem pedig konkrét elvárások alapján. A szex a legfontosabb. Meg a kényelem. Meg a kaja, legyenek kiszolgálva és annyi. Nem baj ha van azért esze is a nőnek meg szép is, de azért a minimumokat hozza a legtöbb...
Hát én nem ìgy működöm, szóval így valóban sokkal nehezebb párt találni.

#41 A férfiakkal kapcsolatos megállapításodba nem tudok belekötni. Igen, legtöbbünknek az kell, hogy legyen valaki, aki néha kedves velünk és gondoskodik rólunk. Ennek az egyik lehetséges kifejezési módja pl. az is lehet, hogy elém teszed a kaját. És igen. A másik legfontosabb dolog a szex. Ezt a legtöbb férfi első helyen említi. Ha ezek nincsenek meg, vagy nem megfelelő mennyiségben, az a legtöbb férfinál deal breaker.
Mi ezzel a bajod? Szerinted mit kellene egy férfinak várnia egy nőtől, ha ezeket nem? Vagy ha ezt nem akarod adni, akkor mi mást tudsz felajánlani? Kérlek mondd el. Tényleg kíváncsi vagyok.

#40 😯
Nem tudom ilyet hogy lehet leírni.
Főleg hogy nem érted azt, hogyha a pasinak esélyt adsz, azzal magadnak is esélyt adsz. (Internetes társkeresőkről beszélünk egyébként)

"Főleg hogy nem érted azt, hogyha a pasinak esélyt adsz, azzal magadnak is esélyt adsz. (Internetes társkeresőkről beszélünk egyébként)"
Nem fordult velem elő ilyen, de nálam akármiről lenne szó, az esélyadás azt jelenti, hogy tudom, hogy azt nem akarom, és többet érdemlek. Ez baromi beképzelten hangzik, de akkor is így van. Esélyadásnál leereszkednék valakihez, akit lenézek, kevesebbre tartok magamnál - ezért nem csinálom, nem akarok ilyen kapcsolatot.

"Szerinted mit kellene egy férfinak várnia egy nőtől, ha ezeket nem? Vagy ha ezt nem akarod adni, akkor mi mást tudsz felajánlani?"
Nem a piacon vagyok, hogy ajánlgassak. Én szépen elfogadtam, hogy ez a helyzet, és nem keresek senkit.
Megtehetném azt, hogy eljátszom, hogy ilyen vagyok, amíg el nem vesz valaki, aztán abbahagyom, és jöhetnék ide sírni, hogy miért ilyenek a férfiak, miért nem bírják az őszinteséget. Ez volt a mondandóm lényege.

Nagyon helyes, hogy nem akarsz leereszkedni. Ez nem rossz hozzáállás. Viszont félreértesz.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy internetes társkeresőn lévő férfi profilokról beszélünk.
Tegyük fel, hogy van egy pasi, aki csinál magának kétféle profilt ugyanarra a társkeresőre. Az egyiken éppen egy motorcsónakon pózol, amit a Balatonon béreltek a haverjával, aki egy hobbifotós és lő róla pár nagyon jó, előnyös képet, amivel akár egy címlapra is beférne. Ugyanez a pasi csinál egy másik profilt, ahova feltesz egy tükrös szelfit, gyenge fényviszonyok között egy gagyi telefon kamerájával készítve egy fárasztó munkanap után.
Két szélsőség, tudom. De remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni. Mindkét profil mögött ugyanaz az ember van! Viszont, míg az első profillal online platformokon valószínűleg szép sikere lesz, addig a másodikkal aligha. Pedig ugyanaz az ember! Érted?
Amikor azt írtam, hogy adj esélyt, azt arra írtam, hogy attól még, hogy valaki egy társkereső profil alapján nem biztos, hogy vonzó, attól a való életben még simán lehet az. És ez fordítva is igaz. Csak annyit kellene tenni, hogy az elsőre nem szimpatikus profilokra is szántok időt a szokásos 5 tized másodpercen túl. Ez olyan mint a zsibvásár, nem tudhatod, hogy mire lelsz.
Ebben hol van a leereszkedés? Érted már, hogy mit akarok mondani?

#48 Az ezzel kapcsolatos gondolkodásmódod.
Meg maga a tény, hogy itt vagy és válaszolgatsz, arra utal, hogy szeretnél kapcsolatot, csak valamiért nem megy a dolog. Ez nem hangzik rád nézve túl egészségesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!