Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?
Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?
Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

3.
A teljes lista 6000 oldalas változata letölthető-e valahonnan? Mert az elvárások kitesznek annyit. És az még csak az alap...

5.
Plusz még jómódú is legyen, helyes arcú, vékony, izmos (de ne túl izmos), legyen minden tudományok docense, világmegváltó törekvésekkel, sok szabadidővel, legyen társasági is, de mellé elvonultan művészlélek is, humoros, mintajellem, de mellé rosszfiú is stb.

Hűséges, nem alkoholista, nem játékfüggő, nem dohányzik, legalább a frontfogai épek, normális munkahelye van, egyedül el tud intézni egy csomag feladást vagy pizza rendelést, és figyelmes az ágyban. Tadamm, a pasik kb 90%-a ki is esett. 🤗

Amiket leírtál, kb arra elegek, hogy tudomásul vegyem, hogy férfi az illető, nem valami nemtelen emberszerű entitás.
Innentől kezdve még van néhány szempont, mennyire passzol a személyiségünk, humorunk, terveink, stb, ja és nyilván bejön-e.
De amúgy szerintem vannak normális férfiak, életem során szinte majdnem mindig ismertem párat, úgyhogy én pl nem szoktam ilyet mondani, hogy nincsenek, csak kevesebb, na meg lehet épp nem szinglik, stb.

A normális nem azt jelenti, hogy nem csalja meg. Sok férfi el van tévedve, hogy rendesnek kell lenni, meg ő kedves, jófej, ő nem csalná meg, stb.
Nem kell a nőket dicsérni sem, a bókok baromi unalmas dolgok, bőven elég néha mondani valamit, az többet is ér, mint folyton mondani, hogy de szép vagy… a nő ezzel nem tud mit kezdeni.
Az önbizalomhiányuk nem abból fakad, hogy önmagukban esélytelennek érzik magukat, hanem a megfelelő kategóriáshoz érzik magukat kevésnek. Ezekre vonatkozik a normális jelző.
Olvastam egy jó cikket erről, amiben arra jutott az író, hogy a rosszfiús vagány tulajdonságok a férfiasság miatt kellenek, de közben arra is vágyik az ilyen nő, hogy azért a férfi este betakargassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!