Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nők azt mondják, hogy "nincs egy normális pasi", akkor itt a normális alatt tökéletesre gondolnak?
Csak rosszul hangzana így kimondani mint panaszkodást, hogy: Nincs egy tökéletes férfi. Ez így rosszul hangzana. De amikor a normális pasira gondolnak, tulajdonképpen tökéletesre vagy legjobb esetben is csak szinte tökéletesre gondolnak?
Mert nézzünk szembe a tényekkel? Milyen egy normális férfi a hétköznapi értelemben? Elfogadható értékrenddel rendelkező, ápolt, igényes, kedves, nem túl buta, illedelmes, stb. De nézzünk szembe a tényekkel, ilyenekből egymillió van minden nő körül, és pont az ilyen férfiaknak vannak leggyakrabban társkeresési nehézségei.

#30 Nem akarom kötni az ebet a karóhoz. Vidék a nőknek is nehezebb lehet valamivel. Én a fővárosi viszonyokhoz vagyok szokva.
De mondom a férfi oldalt az elittárs nevű oldalról.
Alig van fent nő. Aki fent van, hiába előfizető (mert ott muszáj) nem aktív. Az elmúlt héten 18 elküldött üzenetből 5-öt nyitottak meg. Akik megnyitották, átlagosan 10-ből 1-2 válaszol. És az egy nagyon jó aránynak számít. De a beszélgetések java hamar elhal. Egy hónap alatt lett 1 randi. A csaj normális volt, szimpatikus, kellemes társaság. De már az első pillanatban világos volt, hogy nem. A képei köszönőviszonyban sem voltak a valósággal...
Egyébként azon az oldalon kifejezetten sok szimpatikus és szép nő van fent. De Budapest és 30 km-es körzetében összesen kb. 200 darab. Igen, 200! 2-3 hét akatt végig lehet pörgetni. Ezeknek a háromnegyede nem aktív! ((#19 Minek írjak egyedi ütenetet, ha el sem olvassák?!? Igen, ha tovább maradtál volna fent, te sem olvastad volna egy idő után. Persze a szöveg az adatlapodon kint maradt volna. Az ilyet büntetni kéne. Más idejének a rablása aljasság! Hát ezért nem írok soha egyedi üzenetet.)) A maradékból lehetne 5-10 beszélgetés. Abból 1-2 randi. Én alig tudok valamiből válogatni, mégis majdnem összejött egy! Nem szerencse, mert ez már a többedik turnusom azon az oldalon. És nem beszélgettem onnan 20 nőnél többel a sok turnus alatt összesen. A 20 beszélgetésből lett 2 randi, amiből mindkettő akár össze is jöhetett volna, mert nem sokon múlt!
Ha nekem ilyen számok mellett majdnem sikerült, akkor nektek hogyhogy nem? Ezt magyarázza meg valaki.

21. 95?!??!
Tényleg ilyen durva a helyzet?

33. Ne legyél már ilyen hímsoviniszta, a nők is tudnak számolni.
Ha egy kicsit figyelnél, akkor tudnád, hogy a pasik nagy része tényleg nem akar elköteleződni.
Bár a 95%ot én is soknak tartom, azért kérdeztem rá.

31-es, én nem fogok tudni általános, minden nő esetében érvényes magyarázatot adni.
De ha már randinál tartunk, ott is becsapós lehet, hogy nekünk többre kerül sor. Hiába a nagy számok törvénye, valójában csak arra nagyobb az esély, hogy több kamust vagy egyéb okok miatt elutasítandót találjunk. Írod, hogy az említett hölgy képei köszönőviszonyban sem voltak a valósággal, hát ez ugyanúgy, ha nem fokozottabban jellemző férfi oldalon is. Ami még nagyon tipikus, hogy hazudnak a családi állapotukról vagy a jövőbeli céljaikról, szándékaikról. Ezt nők közül jóval, szerintem nagyságrendekkel kevesebben teszik.
Szóval a több lehetőség ténylegesen = több csalódási lehetőség. Bár itt jelezném, hogy az a több sem annyira sokkal többet jelent. Alapos, normális előszűrés után egy nőnek sincsenek napi szinten randijai. Nemcsak társkeresőről, hanem az élőben megismertek közül sem. Mert amit a kérdező lát, a minden nő körül egymillió aránylag normális, az csak a felszín. Eleve nincs "egymillió", azaz olyan sok. Aztán ha azt a felszínt picit megkapargatjuk, mindjárt előkerülnek a red flagek. Ezek neked egy férfitársadban nem feltétlenül tűnnek fel vagy tűnnek annak, hiszen ti max. haverok vagy kollégák lesztek, teljesen más viszony.

Van egy-két dolog, amivel egyet tudok érteni és van pár, amivel nem.
Nálatok nem csak simán több randilehetőség van, hanem kb. 2 nagyságrennddel, azaz 100x több (azonos feltételek, helyszín, platform, külső adottságok, stb. mellett). Ez amúgy nem tisztán pozitív dolog, hiszen ez egy kezelhetetlen mennyiség, szükségtelenül nagy. Ha nálam volna csak 10x annyi, már azt sem lehetne kezelni, pedig az én esetemben az alap szám a heti 0 és 1 között van. Ez az a szám, ahányan válaszolnak a megkeresésre, akár csak egy sziával is. Ebből kifolyólag nyilván én nagyon megbecsülöm az adódó lehetőségeket és aktívan teszek azért, hogy valami kijöjjön belőle.
A másik pedig a szűrés. Ez egy nő esetén nyilvánvalóan rendkívül fontos. Heti 100 férfinak hogy a fenébe lehet válaszolni? Egyszerűen muszáj szűrni, ez nem kérdés, ezzel egyetértek. A problémám szűrés minőségével van. És akkor itt jön be a nők felelőssége. Hát naná, hogy a 100-ból kiválasztjátok a legjobb 5-10 embert. Csak mi alapján? A fényképek alapján természetesen. Esetleg jobb esetben még a szöveget is elolvassátok hozzá. A gond csak az, hogy valószínűleg ugyanezeket a pasikat nem csak ti választjátok ki, hanem más nők is. És akkor már szerintem tudod a folytatást... (igen, az incel duma...).
Akkor mi lehet a megoldás? Meg kell tanulni normálisan szűrni, a sorok közt olvasva, nem csak a címlapfotókat kiválasztva, hanem pl. azokat is megvizsgálva, akik homályos, rossz felbontású képekkel, cseppet sem fotogén fizimiskával vannak fent a társkeresőn. Beszélni velük, esélyt adni nekik.
Igen, ez sok munka. Ahogy írod, sok csalódási lehetőség. De ahol több a lehetőség a csalódásra, én azt mondom, hogy ott a sikerre is több a lehetőség.
Hogy a férfiak közt jóval több a kamus? Lehet, nem tudom. Talán így van. De nem 100x több. A ti heti 100 jelöltetek közt igenis nagyobb eséllyel van ott a számotokra megfelelő pasi, mimt az én 0-1 jelöltem között a megfelelő nő. Csak meg kell tanuni kiszűrni. Nem lehetetlen, 19-esnek sikerült.

"esélyt adni nekik"
Nem. Esélyt adni negatív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!