Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, melyik gyakori az hogy a duci elhízott nőkhöz abszolút nem tudok vonzódni?
Lehet nyomkodni a mínusz, attól még igaz. :D
Kihangsúlyozza, hogy jajj, ő abszolút nem tud vonzódni a duci nőkhöz, de még leírja, hogy amúgy normál alkatú nő szóba sem áll vele.
Kérdező, nem akarod kitűzni a homlokodra az L betűt, és úgy járkálni az utcán? Illene hozzád, nagyon önazonos lennél. :)
Szerintem normális, én vékony nőként nem vonzódok elhízott férfiakhoz, és őszintén szólva, meg se fordult a fejemben, hogy ez baj lenne.
Vagy nem tudom, szerintem ez nem nemnormálisság/normálisság kérdése. Pl vannak nőtársaim, akik kimondottan a duci férfiakhoz vonzódnak, és szerintem ebben sincs semmi abnormális.
Teljesen normális.
Én duci nő vagyok, de világéletemben vékony/szálkás párjaim voltak.
Túlsúlyos férfival sosem tudnék összejönni.
Normális
Csak semmit nem érsz vele ha te szarul nézel ki. Nem fogsz vékony not megkapni ha nyominger vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!