Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, pedig abszolut nem vagyok valogatós, es csunya se!?
Hát szerintem épp olyan vagyok, mint a leírás. Normálisnak mondanám magam, kedvesnek is, nem tartom magam hülyének, sokan dicsérnek, hogy szép vagyok, és nem is cigizek :D
De ha elméletileg nem vagy csúnya akkor hogy hogy nem találsz magadnak senkit? :O ezt nem igazán tudom megérteni...
igen, én ilyen vagyok, és 3 és fél éves kapcsolatban élek
nem iszom alkoholt, nem cigizek, nem járok bulizni, családot szeretnék, szép is vagyok, sportolok, az egészséges életmód híve vagyok, van munkám, igaz a fizetés azért hagy némi kívánnivalót maga után, de hát ez van, szeretek olvasni..stb.
van hobbid? járj a hobbidnak megfelelő területekre, sportolj
sok sikert és kitartást :)
gyakorikerdesek.hu álomnők.... gyakorikerdesek.hu álomnők mindenhol.
Vicc.... ha van egy ilyen kérdés, ahol egy srác leírja hogy miért nincsenek ilyen meg olyan nők, tuti hogy a válaszadók fele PONT olyan mint ami a leírásban van. A gond csak az hogy ez a valóságban iszonyatosan ritka, miért pont itt gyakorin hemzsegnének az álomnők?
Kérdező: én magam nő létemre látom a kortárs csajok viselkedését egyetemen, és nagyon kiábrándító, konkrétan én alig tudok barátkozni, mert nekem is komolyabb felfogásom van. Jó bulizni szeretek, mint a többiek, de amiket ott leművelnek néha rosszul leszek tőlük. Sajnos a 20on éves kiscsajok nagy részét semmi nem érdekli, max annyi h legyen meg 2-esre a vizsga, aztán irány pasizni, dugni össze vissza, na meg persze a vásárlás, smink, divat és celebek. Illetve egyetemen van még a másik véglet, a furák, de ők már tényleg nagyon furák :) Eddig másfél év alatt 1 olyan lánnyal találkoztam, aki 20on éves, gyönyörű, okos, kedves, nem az a hüélye p.csa stílusú, és nagyon jó barátnők vagyunk.
Szóval, ha még nekem nő létemre is nehezen esik a BARÁTKOZÁS, akkor el tudom képzelni hogy a normális és komoly fiuknak milyen nehéz lehet a PÁRKAPCSOLAT keresés.
Én ilyen vagyok, csak család nem kell.
Egyébként nálad mit jelent az odaadás?
Az okos jelzővel kizártad a 99%-át, a széppel már csak 1:10000-hez aránynál jársz, a kedvessel együtt pedig csak millióból egyet ha találsz.
És ez nem túlzás, csak rögtön megjellennek itt az olyanok, akik szerint:
okos = tud késsel villával enni
szép = naponta fürdik
kedves = útbaigazított valaha vkit
7-es válaszoló! OTT A PONT!!!!!
Irritáló hogy ilyenkor minden nőcske ide írogat a saját egóját fényezve, remélve azt, hogy egy normális adonisz félisten epekedve ír nekik privátot...
:D normális sosem voltam, nem is szeretnék az lenni. Hülyének sem mondanám magam, szerinem rendelkezem némi aggyal is. Azt, hogy szèp vagyok-e vagy sem èn nem tudom eldönteni, de a visszajelzèsek alapján nem vagyok ronda ès voltam párkapcsolataim is, jelenleg is van.
Állandóan nem járok bulizni, viszont e-cigizek.
Én odaadónak tartom magam ès nemcsak a párommal hanem a barátaimmal is odaadó vagyok.
Nem vagyok különleges, sok ilyen lehet még mint èn. Ha egyáltalán nem találsz senkit, akkor talán mègsem vagy olyan tökèletes mint amilyennek hiszed magad.
Próbáltad megkeresni magadban is a hibát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!