Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet, hogy az ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy az ilyenek igen, egy normális, okos lány meg képtelen valakit találni magának?

2014. jún. 11. 19:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Khm.. nem vagyok rászista, de ők se idén barnultak és csak lepippantásról van szó a videó szerint.

Egyébként hiába vagy normális és okos, ha a külsőd nem vonzó.

2014. jún. 11. 19:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Mert neki vonzó a külseje
2014. jún. 11. 19:04
 3/20 anonim ***** válasza:

Hogy hogy nem találtál?

Minket hosszútávon az ilyen érdekel. De persze a jelleme is legyen rendjén, mert az hogy okos, "normális" pff az mit takar? Személyiséggel hogy állsz?

2014. jún. 11. 19:06
 4/20 A kérdező kommentje:
Talán egy kicsit szarkasztikus vagyok, de kétlem, hogy személyiséghiánnyal küzdenék
2014. jún. 11. 19:07
 5/20 anonim ***** válasza:

Öhm.. én egy fogatlan banyát látok. De a Máriót te is megkaphatnád. Egy bokorban szopás erejéig engem is, ha csak ennyi az igényed.

Jó videót linkeltél te?

2014. jún. 11. 19:11
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

Személyiséghiánnyal az üres p*csák küzdenek.

De ha van személyiséged, az még nem old meg mindent :D Nem mindegy milyen.

A szarkazmussal nincs baj.

2014. jún. 11. 19:11
 7/20 A kérdező kommentje:
Akkor mi az, ami megold mindent? A nagy mellek, a buta vihogás, meg a szőkére festett haj? Mert sajnos egyre inkább ezt látom
2014. jún. 11. 19:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha a s**gfejekre vágysz, akkor ja, jómeglátás. Hajrá.
2014. jún. 11. 19:15
 9/20 A kérdező kommentje:
Dehogy vágyom se.ggfejekre, az ég óvjon! De a "normálisabb" fajtáknak is az kell, amiket fentebb leírtam.
2014. jún. 11. 19:17
 10/20 anonim ***** válasza:

Ne mondd meg, hogy nekem ki és mi jön be, köszi :)

Bár én nem tartom normálisnak magam, degradáló a normális kifejezés manapság szerintem. "tömegbeilleszkedő, birka"

2014. jún. 11. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!