Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy az ilyenek igen, egy normális, okos lány meg képtelen valakit találni magának?
Nem magamra vettem, hanem a " "normálisabb" fajták"-ra ráhúztad, azért nem mindegy :)
És neked ebből sértődés jött le, és gyerekesnek állítasz be? Ki is akkor a gyerekes ilyen érveléssel? :)
Azért én a fentiek tekintetében kétségbe vonnám az okos és normális jelzőt.
Ha pedig akarsz magad mellé valakit tegyél érte.
Tedd magad vonzóvá.
Hozzászólásaidat elnézve nem vagy túl okos.
Segítsen neked az, akinek 2 anyja van.
A videót ugyan nem néztem meg de valamennyire sejtem, mi van benne.
Az, hogy okos és normális meg relatív, hogy kinek a számára.
Gondolom a videó szereplőinek te nem vagy eléggé vonzó és érdekes személyiség.
Ugyanezt a kérdést felteszik naponta több 100-an maguknak meg időnként itt is felbukkan.
Nehéz jó párt találni, tapasztalom, sokszor még akiről úgy érzed, hogy jó abban is csalódsz. Nehéz mert a "normálisból" egyre kevesebb van és ezáltal a népsűrűségük is csökken tehát a te környezetedben is fogyóeszköz.
Másfelől meg nehéz találni mert sokszor ezen személyek sem tetszenek egymásnak. VAGY normálisnak érzik magukat és aztán a másik számára meg nem az.
Hát, nem lehetsz valami okos, különben nem tennél fel hülye kérdéseket...
Idegen emberek mégis honnan a viharból tudnák hogy miért nem tudsz pasit szerezni?
Egyébként millió egy oka lehet..pl:
Ha a normális nálad az átlagos unalmast takarja, akkor csak egy vagy a sok közül...magyarul lehet hogy nincs semmi egyéniséged, semmi különleges személyiséged...
Lehet, hogy túl sokat képzelsz magadról...a beképzeltség pl nem vonzó.
Lehet hogy akik neked tetszenek, nálad magasabb szintű nők között keresnek párt...
Lehet, hogy csak nem volt szerencséd eddig.
Lehet hogy nem próbálkozol elég kitartóan.
Sok oka lehet. Annyi biztos, hogy csak te tudsz változtatni, de nem nyilvános vinnyogással és siránkozással, hogy másnak van pasija neked meg miért nincs.... ennél nem sok dolog szánalmasabb.
Ráadásul az sem valami intelligens, hogy érezhetően lenézed azt pl aki a videóban van. Mi az hogy "az ilyenek" ? Miért is hiszed hogy ő csúnya? Vagy hogy te szebb vagy nála? Lehet hogy ezt a lenéző, lekezelő stílust mások is érzik rajtad, ezért nem akarnak tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!