Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakran fordul elő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakran fordul elő az általában a nőknél, hogy egy nagyon szimpatikus, normális, kedves, okos, hűséges stb. férfit minden ok nélkül visszautasítanak?

Figyelt kérdés
Tehát szinte tökéletes férfi lenne, de valamiért visszautasítást kap a nőtől.
2016. júl. 4. 16:09
1 2 3
 1/25 cukilányka 0.0 ***** válasza:
22%

Én a jelenlegi anyagi helyzetét, végzettségét, ismerősi körét, foglalkozását mérlegelve kiszámolom a várható hozamot. Ha nem ér el egy szintet, akkor nincs kapcsi.

20L

2016. júl. 4. 16:11
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Az érdektelenséggel, flegmatizmussal és állandó olcsó hazudozásokkal, döntésképtelenséggel nem tudok mit kezdeni.
2016. júl. 4. 16:14
 3/25 anonim ***** válasza:
44%

Vannak itt igények. Nem mondom hogy nem jogos, mert én is hasonlóan gondolkodom.

Bár nem gondoltam volna hogy rajtam kívül mások is ilyen számítók.

23/F

2016. júl. 4. 16:18
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Na és ki mondja ezt a pasiról? Aki vissza utasítja, lehet teljesem másként látja a pasit.
2016. júl. 4. 16:18
 5/25 anonim ***** válasza:
36%

Normális, kedves, okos, hüséges. Remélem azért érzed.. :D

Mai világban a nők utálják az ilyen férfiakat, kigúnyolják, megvetik, kihasználják mondván szerencsétlen balfsz. Ha egy nőnél szimpátiát akarsz elérni, ennek az ellenkezője kell.

2016. júl. 4. 16:23
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
5-ös: pontosan úgy, mint a rendes és dolgos lányokat a lump pasik, mindegyiket egytől-egyig csak szexbe tárgyalják be.
2016. júl. 4. 16:35
 7/25 anonim ***** válasza:
3%
Rendes és dolgos lány ? :D ugye ez vicc akart lenni
2016. júl. 4. 16:40
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Ha külsőre is az esetem, meg van a szerelem, és a szex is jó vele akkor tényleg tökéletes, csak mert ezeket nem említetted, és ha totál jófej is de én nem vagyok bele szerelmes, meg nem jó vele a szex, akkor mind1 az egész.
2016. júl. 4. 16:40
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

Ismerek ilyen pasit.

Vele sokszor előfordult, hogy "minden ok nélkül" dobták a nők. Köztük én is.

Az, hogy "minden ok nélkül", így nem igaz. Mindig mindennek oka van. Vagy Te nem érted az okát, vagy a hölgyemény nem mondja el.

Velünk is úgy volt, hogy: "nagyon szimpatikus, normális, kedves, okos, hűséges". Plusz, házasságot és gyerekeket szeretett volna.

A szakítás okai pedig azok voltak, hogy:

-Bármennyire is okos volt, igényelte, hogy anyuka módjára terelgessem. Márpedig én nem őt akarom gyerekemnek.

-Minden mindegy volt neki. Nem tudtam, mi az, ami igazán fontos neki és mi az, amit csak azért hagy, mert én úgy akarom. Így nem ismerjük meg a másikat. Ez egy irányítás mániás nőnek biztosan jó így. Nekem nem.

-Sosem mutatta mennyire mérges. Ez nyilván jó. Mert veszekedni nem jó, de a föntiekkel együtt idegesítő, mert nem tudtam hol a határa.

Szóval, nem, nem tökéletes férfi. Nekem ezek miatt nem. Egy ego mániásnak meg egyszerüen unalmas. A mazohista tyúkokról meg ne is beszéljünk.

29N

2016. júl. 4. 16:41
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
Ha egyszer mint férfi nem tetszett....(arcra, magassàgra), lehet akármilyen kedves, max baràt lehetett. Ha nekem egyszerűen nem jött be, nem akartam àltatni, sem pocsékolni az időmet. Làtom beindultak a nőgyűlölő szerencsétlen mindig (még vèletlenül sem az àllandó önaajnàlat miatt ) visszautasított trollok, szűzfiúk , igénytelenek ezért prostizók kommentjei.
2016. júl. 4. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!