Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakran fordul elő az általában a nőknél, hogy egy nagyon szimpatikus, normális, kedves, okos, hűséges stb. férfit minden ok nélkül visszautasítanak?
Én a jelenlegi anyagi helyzetét, végzettségét, ismerősi körét, foglalkozását mérlegelve kiszámolom a várható hozamot. Ha nem ér el egy szintet, akkor nincs kapcsi.
20L
Vannak itt igények. Nem mondom hogy nem jogos, mert én is hasonlóan gondolkodom.
Bár nem gondoltam volna hogy rajtam kívül mások is ilyen számítók.
23/F
Normális, kedves, okos, hüséges. Remélem azért érzed.. :D
Mai világban a nők utálják az ilyen férfiakat, kigúnyolják, megvetik, kihasználják mondván szerencsétlen balfsz. Ha egy nőnél szimpátiát akarsz elérni, ennek az ellenkezője kell.
Ismerek ilyen pasit.
Vele sokszor előfordult, hogy "minden ok nélkül" dobták a nők. Köztük én is.
Az, hogy "minden ok nélkül", így nem igaz. Mindig mindennek oka van. Vagy Te nem érted az okát, vagy a hölgyemény nem mondja el.
Velünk is úgy volt, hogy: "nagyon szimpatikus, normális, kedves, okos, hűséges". Plusz, házasságot és gyerekeket szeretett volna.
A szakítás okai pedig azok voltak, hogy:
-Bármennyire is okos volt, igényelte, hogy anyuka módjára terelgessem. Márpedig én nem őt akarom gyerekemnek.
-Minden mindegy volt neki. Nem tudtam, mi az, ami igazán fontos neki és mi az, amit csak azért hagy, mert én úgy akarom. Így nem ismerjük meg a másikat. Ez egy irányítás mániás nőnek biztosan jó így. Nekem nem.
-Sosem mutatta mennyire mérges. Ez nyilván jó. Mert veszekedni nem jó, de a föntiekkel együtt idegesítő, mert nem tudtam hol a határa.
Szóval, nem, nem tökéletes férfi. Nekem ezek miatt nem. Egy ego mániásnak meg egyszerüen unalmas. A mazohista tyúkokról meg ne is beszéljünk.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!