Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nem találok normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fodor91 kérdése:

Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, pedig abszolut nem vagyok valogatós, es csunya se!?

Figyelt kérdés
Egy olyat aki Nem jár állandóan bulizni, nem cigizik. és na. NORMÁLIS.25 éves vagyok. Komoly hoozzá állásom van az élethez. De egyszerüen a mai nöknek ugy látom csak a hülyesség jár Fejükben. Semmi családcentrikusság- oda adas nincs bennük. Szerintetek még letezik ilyen lány?

2016. dec. 4. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

attól, hogy te valamit szinte lehetetlennek hiszel, az még nem biztos, hogy úgyis van!

és ne magadból indulj ki, az, hogy neked nehezen megy a barátkozás az a saját szociális problémád, nem másé!

és én tényleg olyan vagyok, amit leírtam, az, hogy neked ez hihetetlen, az megint csak a saját problémád, nem az enyém. :)

tény, hogy vannak degradált lányok, de ugyanakkor ott a másik véglet, tudod, aki keres az talál is. :)

3-as voltam

2016. dec. 4. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Na kedves kérdező mutasd azt a pofit amid van. Megmondom hol a hiba 😊😁
2016. dec. 4. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Én pl. messziről kerülöm azokat a pasikat, akik általánosítanak és ilyen brutálisan hányás a helyesírásuk, mint a tiéd.

Emellett dolgozom, nem bulizom, nem dohányzom, inni csak alkalmakkor és akkor is keveset, talán teljesen ronda sem vagyok. Szóval léteznek/létezünk, csak te keresed rossz helyen.

2016. dec. 4. 22:24
 14/18 Sateenkaari ***** válasza:
90%
Én ilyen vagyok, de mivel nem igazán írsz helyesen, ami nálam alap, esélyed sem lenne. És nem, ez nem nagyképűség, csak úgy gondolom, hogy az alapműveltség fontos.
2016. dec. 4. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

nem kell keresni, csak hagy, hogy megtörténjen

Úgy értem keresd a lehetőséget, de csak hagyd nyitva a kaput, és ha valaki be akar jönni rajta, akkor hajrá! :)

2016. dec. 4. 23:20
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Van nem is kevés csakhogy Ők számításba se vesznek téged, mert:

Az okos NŐK (hosszú ő) egyből dobnak amint meglátják a kritikán aluli helyesírásodat.

Az odaadó (egybe írva) ( [link] NŐK nem kezdenek olyan pasikkal, akik ilyen brutálisan általánosítanak.

A családcentrikus NŐK rá se néznek olyanokra, akik egy anonim oldalon fröcsögnek, mert Ők FÉRFIAKAT keresnek.

A széplányok/nők kaphatnak olyan pasit, aki nem megkeseredetten fröcsög a mai lányokról/nőkről.

Az meg hogy valaki nem cigizik es nem jár mindig bulizni nem jelenti azt, hogy az adott lány/nő egy jó ember, ahogy az ellenezője sem tesz valakit rosszá.

2016. dec. 4. 23:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Létezik, csak egy ilyen nő nem fog leállni egy vinnyogó, önsajnálatba merülő pasival, akinek kritikán aluli a helyesírása.
2016. dec. 5. 00:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Van egy gyônyôrû 3éves lanyom. Van lakasom,igaz szolgalati. Van autom,kutyam. Viszonylag jol fizetô alasom,hobbim.

Remdszeretô vagyok. Ônallo és nem fûggenék senkitôl.

Van kitartasom,tûrelmem,persze csak az altalam fontosnak vélt terûleten.

Kôzvetlen vagyok.

Szeretek ujj dolgokat kiprobalni.

Nem vagyok szûk làtokôrû.

Anyammal,nôvéremmel jo a kapcsolatunk,apamat nem birom elviselni.

Nincsenek ugy barataim. Van par haver,akivel eldumalunk,beûlûnk valahova,néha buli. (Egy drogos bulit se vetek meg,hasznaltam régen szinte heti szinten,szombatonként speedet,egy jo ideje a munkam miatt nem csinalom. Hétkôzbe pl anno soha nem jutott volna eszembe).

Sokszor (megvan az oka),hogy ugymond teszek mas problémajara és 'atgazolok' embereken,persze akik ugymond fontossak nekik soha nem àrtanék.

Amit kapok azt adok elven mûkôdôk.

Meg szokimondo vagyok,felvalalom a véleményem.

Sztm elég sokminden érdekel,ami érdekel avval kapcsolatba meg 'mûvelt' vagyok. Pl Musicelek,kutyakikébzés,fegyverek,régi autok mint pl a Kocka Lada. Valamelyest érdekel pl a pshiologia.

Szeretek buszozni,nem kényelmesedtem el a kocsimban.

Soha nem érdekelt a tanulas,pl h egyetemre menjek...a nagy karier. A helyesîrasom se a legjobb (dislexias vagyok,ezért pl még egyszer sem tartottak butanak).

Éretségim van. Bv-s sulim. Fegyvervizsgam. Kutyakikébzésrôl papirom. Néha helyetesitek szombatonként egy kocsmaba.

Van akinek az nem tartozik bele a normalis kategoriàba ,hogy fegyôr vagyok vagy MMA-ztam 8évig. Volt aki pl felelôtlennek tart mert a kislanyom mellett Pitbullt tartok.

Ugye sok embernek az alapbol nem a normalis kategoria aki 25évessen egydûl àllo anyuka.

Alkoholt ritkan iszom,egy nap egy doboz cigit elszivok.

A pàrkapcsolatokrol meg pl magarol a hûségrôl nem àltalanos a véleményem.

Nem hiszek a nagy baratsagokban,nem'érzem szûkségét,haverokkal beérem.

Én ugy vagyok vele hogy a pàrom a baràtom is. Most akivel vagyok,nagyon hasonloan vélekedûnk. 32éves,ônallo. Kûlsôre nem az a macso,de jo a kisugarzasa olyan nyugtato. Jo vele. És elég idôt adtunk egymasnak a megismerkedésre. Voltak mar a legelején gondjaink,tûrelmessek és kitartoak voltunk. Persze neki is vannak hibai.

Neki 5éves a lanya,és nem akar mégegy gyereket pl ahogy énse.

Adok magamra,àpolt vagyok. Altalaban kényelmessen ôltôzôm.

Nincs tôkéletes alakom,pl hasam maradt a gyerek utan,meg a csaszar helye. Volt aki ezmiatt nem a normalis kategoriaba sorolt.

Ez az altalànosîtas meg sztm nem tartozik az okossag 'jelzôhôz'.

Talan csak rosz kôrôkbe mozogsz ahol tényleg 'gazok' a lanyok vagy Te vagy 'gàz' hozzajuk.

Bocsi a regényért. Leirtam a jo julajdonsagaimat meg sok negativat is.

2016. dec. 5. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!