Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok az egyetemen egy normális, értelmes srácot?
Azt nem tagadom hogy van elég sok értelmes srác, de sokan közülük már kapcsolatban van. Aki pedig még szabad, annak van valami személyiségi problémája (hazudik vagy túl félénk ahhoz hogy odajöjjön stb.).
19/L
Mindjárt lesznek itt jelentkezők, ne aggódj :D
Ugyanitt normális, értelmes lányt/lányokat keresek!;) (Budapest, 19/F) Nyugi, ezt nem gondolom komolyan, de nem hagyhattam ki.
3: nem jó ha tolonganak?
Azt hittem, éppen az a baj, hogy nem tolonganak.
Most akkor tolongjanak vagy ne???
"vagy túl félénk ahhoz hogy odajöjjön"
Senki sem tiltja meg, hogy te menj oda hozzá.
Szia, én is SZTE-s vagyok, a kérdésem az lenne, ha szabad kérdezni, hogy milyen szakra jársz? Azokon a szakokon, ahol nőuralom van, ott nehézkesebb fiút találni, bár ott a TIK, vagy beulős helyek közül a nyugi, most a külsőt leszámítva, mert ugye nem ismerlek mondom, hogy ott sikered lehetne.
Én például mérnökinfós vagyok, szóval nálunk szinte lányt se látsz a kurzusokon :( infón nyert ügyed lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!