Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jóképű pasinak elég csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jóképű pasinak elég csak értelmes, normális srácnak lennie?

Figyelt kérdés

Én úgy látom, hogy ha a pasi jóképű, és már eleve szimpatikus és bejön egy csajnak, akkor csak rontja az esélyeit azzal, ha vagány, menő csávót játszik, illetve ha még rátesz egy lapáttal bármilyen módon. Azt vettem észre (és én ilyen normális fiatalok körében mozgok), hogy ilyen esetben bőven elég, hogy egy normális, intelligens, értelmes, és természetes személyiséget mutat, egyszerűen semmi rendkívüli nem kell, csak a hétköznapi témák meg dolgok. Akkor szokott a legnagyobb eséllyel összejönni a csaj. Ellenben ha elkezdesz bunkózni, akkor még úgy is elszúrhatod, ha alapból tetszel külsőleg a csajnak.

Ha meg nem tetszel külsőleg, nem jössz be neki, akkor fejen is állhatsz... bocs, de nekem tényleg ez a tapasztalatom.

Ti is így látjátok ezt? Nektek is ez a tapasztalat?

2016. ápr. 27. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A bunkóságot senki nem szereti. Mondjuk vannak nők, akik eltűrik, de ők sem azért akarnak összejönni a férfival, hanem inkább annak ellenére.
2016. ápr. 27. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Van benne valami. De igazából a jó külső akkora ütőkártya, hogy akár bunkó is lehetsz. Maximum néhánnyal kevesebbet dugsz.
2016. ápr. 27. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem elég.
2016. ápr. 27. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a jóképű, de kedves srácokat szeretem. Volt már olyan, hogy azért nem jöttem össze valakivel, mert néha paraszt volt.
2016. ápr. 27. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
A "menősködés" egy pasi típusnál sem vonzó - normális körökben.
2016. ápr. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!