Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű pasinak elég csak értelmes, normális srácnak lennie?
Én úgy látom, hogy ha a pasi jóképű, és már eleve szimpatikus és bejön egy csajnak, akkor csak rontja az esélyeit azzal, ha vagány, menő csávót játszik, illetve ha még rátesz egy lapáttal bármilyen módon. Azt vettem észre (és én ilyen normális fiatalok körében mozgok), hogy ilyen esetben bőven elég, hogy egy normális, intelligens, értelmes, és természetes személyiséget mutat, egyszerűen semmi rendkívüli nem kell, csak a hétköznapi témák meg dolgok. Akkor szokott a legnagyobb eséllyel összejönni a csaj. Ellenben ha elkezdesz bunkózni, akkor még úgy is elszúrhatod, ha alapból tetszel külsőleg a csajnak.
Ha meg nem tetszel külsőleg, nem jössz be neki, akkor fejen is állhatsz... bocs, de nekem tényleg ez a tapasztalatom.
Ti is így látjátok ezt? Nektek is ez a tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!