Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak normális, értelmes, igényes nőre vágynak, sokan miért kerülik pont az ilyeneket?
Mivel nem nagyon érdekel h mit diktál a norma ezért csak a véleményem írom le!
Én pont az ilyen beállítottságú lányokat keresem :)
persze ha van bele gyúrva egy kis élj a mának-ból is azt sem vetem meg :)
Mert a legtöbb nő a normális, értelmes, igényes férfiakra vágyik, és nem az "élj a mának" típusúakra, mi?
Amúgy meg vannak olyan férfiak, akik értelmes nőket keresnek, és vannak, akik nem.
Én kb. Ilyen típusú nőt keresek magamnak.
Az már egy más kérdés, hogy mindegyik típus levegőnek néz. :/
Miért van az, hogy naponta több ilyen kérdést látok?
Miért van az, hogy a kérdések alatt mindig ugyanazok a válaszok: "én is pont ilyen lányt akarok", "áhh ne általánosíts, a döntő többségnek olyan lányok kellenek, mint te", meg a szokásos "szívesen ismerkednék veled".
Na, téged melyik srác koptatott le? Amúgy biztos vagyok benne, hogy van egy kattanásod, és az miatt kerülnek a férfiak/fiúk; csak te nem veszed észre. Ismerőseidet kérdezd meg, hogy mi lehet az oka mert mi nem fogunk tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!